duktig, bäst, alla bra ord

Bästa dagen på länge! Han var verkligen översöt och duktig idag!
Började med lite longeringsövningar med repet och det gick bra som det oftast gör med repet, brukar sällan gå jättedåligt med det. Han följde mig bra och så.
Tog bort repet efter en stund och tränade löst med honom idag igen, han var överduktig! framförallt för att vara typ tredje gången vi gör det. Jag behöver ju själv också finslipa på mina signaler såklart. Fick honom att trava mot mig när jag springer baklänges framför honom vilket inte gick i tisdags när vi tränade löst. Han lyssnade jättebra på inkallning, fast det behöver ju tränas mer på det med och han kom fram till mig i hagen idag med^^ oftast brukar han stå och se less ut :P
Tränade en aningens på spanska skritten, gjorde en gång när jag stod framför honom och knackade och det funkade bra det med. Gjorde några bugor men det var lite okoncentrerat men han försökte verkligen. Försökte också oss på någon slags cirkusbuga eller nått liknande? x) Backa när jag står bakom gick jättebra efter att jag duttat med spöt på bogen en gång, hade inget rep att hjälpa till med ju.
Aja nu orkar jag inte skriva mer idag(inatt), men har filmat och klippt ihop en liten film som ni kan titta på om ni vill :)

Ignorera mig när jag far runt som en studsboll eller typ försöker leka James Bond eller nått när jag smyger runt med mina antilopben, hehe men Ticken var supeer!
Första gången när han travar mot mig med repet så var han inte riktigt med men det blev bättre sen :)
och ja det är snabbspolning när jag springer och sätter mig i mitten av paddocken ;) han stod och tittade på dom andra hästarna och helt plötsligt märker: men vart tog ida vägen?^^
Han tyckte det var lite drygt att plumsa i snön så ibland blir det lite segt^^
och märkte nu att det blev tyst i musiken på nått ställe mot slutet, men jaja...




Kommentarer
Postat av: Carin

Blir lika glad varje gång jag tittar på er. ni blir bara tajtare o tajtare :) Förresten vilken skön låt.Vilka är det?

2009-12-27 @ 11:31:00
Postat av: ida

hih tack^^

det är Backyard Babies :)

2009-12-27 @ 16:31:18
URL: http://idabn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0