nya äventyr

Fortsatte träning med repgrimman idag, han var så himla ambitiös idag^^ lyssnade jättebra och han har börjat läsa av mitt kroppsspråk bättre nu också. Tränade att jag går bredvid honom och han ska stanna när jag gör det, gick jättebra, förut kan ha ignorerat mig lite men nu lyssnade han super! Fortsatte med bugan, kom inte så mkt längre med den än igår men han fattade fortare idag och sökte sig lite bakåt/neråt.
Försökte med lite galopp i longeringen också, till en början travade han bara snabbare och snabbare men till slut föll han in i galoppen, mkt beröm :)
Vad gäller att backa mot mig när jag står bakom så har han inte riktigt kopplat ihop det med att jag tar i svansen än utan jag får använda repet som hjälp fortfarande, men det kommer och vi har ju bara övat på den två gånger.

Vi red sedan bort till Gene Fornby via Nyänget med Anki och Yvonne, vi lallade runt på alla stigar och skogsvägar där ett tag, mys.
När vi var på väg tillbaka hände nått ganska läskigt faktiskt :S Vi var nästan hemma, och gått nerför som en skogsväg som är ganska knölig och lerig av allt vatten som rinner där när det regnar så det liksom gröpts ut lite eller vad man ska säga, det är sedan en bro över ett dike och sedan kommer man ut på lägdorna upp till gångvägen vid sundskolan. Vi hade precis kommit upp på gångvägen när vi ser två billyktor uppifrån skogen/stigen där vi just gått.(vid det här laget var det mörkt) Man kan verklgien INTE köra bil där egentligen. Sedan innan bron så släcker bilen lamporna och fortsätter köra i mörkret ÖVER bron(som inte är till för bilar) och upp över lägdan till gångvägen. Den körde inte speciellt snabbt men vi kunde inte urskilja vad det var för bil. Anki sa: nä nu ringer ja fan polisen (för varför kör man bil i skogen på en jättedålig väg och dessutom med släckta lampor, det måste betyda att man inte vill synas) Medan Anki pratar med polisen ser vi hur det står en man mitt på gångvägen längre bort där bilen kört upp, vi börjar gå mot honom för att fråga om han sett nått, men då är han bara puts väck borta!!!! ena sekunden stog han där och andra inte. vi tror att han måste gått tillbaka ut på lägdan och kanske ner mot skolan och att vi inte såg honom eftersom det var mörkt. Han måste hoppat ur bilen och sedan sätt att vi var misstänksamma eller något när vi gick mot honom.
Polisen sa bara typ: ah okej men ring om ni ser bilen igen! men va?! vi såg ju knappt hur den såg ut och den drog ju iväg! cp poliser!
När vi kom in i stallet så säger en tjej som är medryttare på en häst att hon hörde skott uppifrån skogen innan hon red ut. Först tänkte hon att det är ju bara jakt men det var flera skott på rad, och man jagar väl inte på kvällen, eller?(jag kan inget om jakt:P) och då kom vi att tänka på att när vi var nästan vid Nyänget så reagerade Ace faktiskt på skotten, vilket vi inte tänkte på så mkt just då.
Bilen kan ju inte varit nå långt ifrån oss för den kom ju ut ur skogen precis när vi ridit uppför lägdan och den kan ju inte köra snabbt i skogen där precis. Den måste ju ha sett oss och sedan kört när vi ridit förbi eller nått :S
Väldigt konstigt var det iaf..

Nått roligare är iaf att vi ska få en minst 20x40 ridbana med belysning och allt, bättre än den lilla paddocken, inte för att jag klagar, den duger men alltid bra med större så man kan rida fler samtidigt.

Här är filmen från igår, som sagt det har gått bättre men han är söt ändå :)
ska fixa den med Ace nån dag också när jag orkar.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Snyggingar!:) Jag vill också kunna NH!:O

2009-10-19 @ 06:19:59
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Ida

tack ;)

ja, det är rktigt roligt :)

2009-10-19 @ 15:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0