söndag skogstur

Idag provade vi att rida över bron nere vid lägdan och sedan genom skogen till Fornbyn och det där. Det var riktigt bra i skogen även om det var lite snö här och där.
Vi fortsatte att rida den lilla stigen rakt fram så vi kom ut vid husen nere vid Nyänget, sedan tog vi vänster förbi Nyänget och bort till Fornbyn. Vi gick runt lite och travade där det gick bra, den långa sandstigen är nästan framtinad nu :)
På tillbakavägen tog vi stigen som kommer fram vid bilserviceområdet, haha det var en gubbe som gick ute på vägen som tittade väldigt undrande på oss när vi kom ut därifrån, tittade på oss, titade på bilserviceskylten och tittade sedan tillbaka på oss igen, han måste nog undrat vad vi kom ifrån xD Sedan tog vi den lilla vägen så man kommer tillbaka till skogsvägen och sedan genom skogen och över bron igen. Vi tog en liten galopp på lägdan också.
Det var supermysigt att kunna rida i skogen igen och det tror jag Ticken också tyckte, han traskade på i rask fart med spetsade öron och såg så glad ut :)

enda bilden jag har på honom i skolan, en uppgift där vi skulle vektorisera :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0