lördag

Inte likt mig att vara dålig på uppdatera men det har vart så mkt de senaste dagarna och kommit hem sent. Så börjar med att skriva om i lördags nu bara.
For dit vid 18-tiden och borstade igenom Ace noga till morgondagen och försökte få bort kåda som hon gnuggat in på halsen, det tyckte tydligen hon var snyggt! ;) Den gick typ inte att få bort!
Gick ner på skolplan och tränade igenom programmet några gånger, Lina var med och kollade också. Sedan tränade vi mest på galoppen på volten och med att försöka få en lugn galopp, det gick sådär, ibland lugnt ibland taggat ;)
Efter ett tag gick vi upp till paddocken och hoppade några hinder. Lina fick ställa upp ett på diagonalen och ett längs långsidan. La ett på 70 och ett på 50. Hon var faktiskt oväntat lugn och trevlig och hetsade ingenting, bara någon enstaka gång efter sista hindret.
När vi kom tillbaka till stallet igen så förberedde jag allt inför tävlingen, la fram allt och putsade sadeln och tränset mm. mm. Vi kom inte därifrån förens efter 23 xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0