tjärn och ridskolan

Idag hade jag inte tänkt fara till stallet eftersom jag egentligen inte hade tid men kunde jag hålla mig? nej! får typ abstinens efter en dag, haha.
Red ut med Anki/Ace och Jennelie/Korken upp mot tjärn, red lite planlöst kors och tvärs. Vi hittade en jättestor vattenpöl som gick kanske till knäna på hästarna på det djupaste stället som det tyckte det var superkul att plaska och tjonga med benen i, eller Korken tyckte mest Ticken och Ace var lite småknepiga och stod mest vid kanten och tittade på.
Ace plaskade så mkt att det skvätte åt alla håll och kanter och upp på oss, Ticken hjälpte också till emellanåt men tyckte efter en stund det var lite jobbigt att bli skvätt på xD och vi satt bara och skrattade för dom såg så himla roliga ut!
Dom var himla söta när dom stod och drack bredvid varandra också, det var innan dom plaskat och gjort hela pölen alldeles grumlig ;D
Det var en mysig tur. Skyndade mig sedan hem och anmälde mig till sommarcupen på söndag. Blir LC:1 och hoppning 70 och 80 cm. Gruvar mig inför att komma ihåg banorna och inte göra bort oss totalt xD
Red i mammas grupp istället för hennes jobbarkompis sedan. Dressyr med Chester, gick hyffsat bra faktiskt, han har ju varit halt ett tag och just satts igång så han var lite småstel, framförallt i höger varv. I vänster gick han jättefint :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0