ridlektion

Ridlektion med Acean på ÖOR igår dåda. Cavaletti stod på schemat och hon var såhääääär*visar med armarna*duktig! bästa ridlektionen på länge :)
Först red vi bommar på en serpentin efter långsidan med en volt emellan serierna. Gick bara bra, även om det iband blir trångt med all 9 stycken hästar -.- Sedan skulle vi fatta galopp och galoppera över tre galoppbommar, dom första gångerna hade vi lite för lite fart så det blev att sträcka ut långt men efter nån gång fick vi till det :)
Sedan skulle vi galoppera mellan två utlagda bommar med 17 meters avstånd emellan. 4 normala galoppsprång och sedan skulle vi öka och minska och få in 5 och 3 galoppsprång. 5 var inga problem(det var det inte så många som klarade ;)) men tre blev lite svårare även om jag tyckte vi gasade på rätt bra men hon är inte så storgalopperad så hon var jätteduktig!
När vi travade av så skulle vi trava så sakta så att dom "nästan skrittade" det är Aceans gren det! haha trippis^^ superfin och trampade under sig jättefint när hon fått galopperat mkt och kommit igång :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0