Marulk i ridhuset!

Som sagt så red vi alla 5 hästar till ridhuset igår! Var riktigt mysigt att rida alla tillsammans, det händer ju aldrig annars, men det får det nog bli ändring på! Vi gick övre väen via svedjevägen och banvallen, gick bara bra, lite trav på banvallen, han var lugn och fin!
Framme vid ridskolan så gick han bara igenom hela stora stallet utan några konstigheter, att gå in i ridhuset var itne heller några problem! Gick runt med honom några varv på marken, han checkade vissa saker men sedan var det inget mer med det!
Han bockade eller studsade inte en enda gång, och han har aldrig gått så fint som han gjorde igår, jag är superglad :D Han var underbart fin i traven och gick i en stadig form, lite hängig och lite bakom hand ibland, men vad gör väl det!
Prövade även lite galopp i vänster varv, det var lite svårt tyckte han men vi fick till några språng iallafall:) Det var skönt, det var itne så mkt folk där inne, och ett tag kunde vi rida på andra sidan också, där red Helene med Björn och hennes dotter på Bus-Johan för han blev lite otålig när alla andra galopperade och travade. Så det var ingen ponnysatsning förän typ sista kvarten, två stycken som red dressyr.
Hemturen gick bra den med, en superhärlig och rolig dag helt enkelt!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0