söndag-uteritt

Igår så red jag med Helene och Björn. Vi red genom skogen mot svedje. Alldeles innan man kommer ut på svedjevägen så hade gubben som bor där bredvid blockerat vägen med en grävskopa(antagligen med vilje) så vi fick sicksacka oss över lägdan istället som innehåller några diken här och där. Sista diket var svårt att komma runt eftersom det gick över hela så hästarna var väldigt tveksamma till att gå över, men till slut så tog Björn ett litet skutt över och efter lite fundering från Marulk så tog han ett jätteskutt över, haha! Han var så söt man kände hur han verkligen ville men han inte riktigt vågade.
Sedan travade vi lite på svedjevägen. Detv arnågra som höll på lasta och massa andra läskiga saker där så ett tag rörde vi oss inte hur fläcken, men ibland gick det sakta men säkert framåt och efter en stund fick vi hjälp förbi av en som höll på med lastningen.
Sedan red vi upp mot Vitsjön stigen mittemot banvallen upp i skogen till vänster. Vi red inte riktigt enda upp dock.
På hemvägen när vi var nästan hemma igen, ungefär vid Handelsträdgården så var det en häst som skitit där för någon dag sedan mitt i området. Varför kan man inte bara plocka upp efter sig?! Det är ju vi som får för det eftersom vi är det enda stallet just där, så Helene hoppade av och plockade upp det i en påse.

stubben har föresten lagt sig mkt mer nu än på bilden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0