Mysmysmysigt

Hade utsläpp så efter jag mockat gick jag ut till hagen. Dom stod i bortre änden och njöt av solen så jag gick dit och satte mig på den föredetta grillringen(sån där betongring) med en träskiva ovanpå. Först kom Ace fram och hälsade en stund och pillade med mitt snöre som sitter fast på ryggen av jackan mm. Efter ett tag kom även Björn fram och iaktog mig från kanske en meter, han är lite mer försiktig av sig. Han nosade på min hand jag klappade honom i pannan emellanåt och han stod och smackade med läpparna typ hela tiden, haha fick lov att filma det för det såg så roligt ut xD
Efter kanske en halvtimme så gick Tornetta,Björn och Ace bort till balen i andra sidan av hagen igen, då trodde jag såklart Marulk skulle följa med som stått en bit ifrån men han kommer raka vägen fram till mig, söte! Sedan satt vi där över en halvtimme och gosade. Han stoppade huvudet mellan mina ben i min famn och sedan std vi och blåste varandra i näsborrarna emellanåt, eller ja, han blåste i hela mitt ansikte ;) En stund vilade han tom. med mulen ovanpå mitt huvud, jag kände hur han la hela huvet på mitt huvud och stod sedan så, haha söte killen!
Det var så himla mysigt och jag ville knappt gå tillbaka men efter att ha varit där ute i en timme började jag bli lite kall om händerna så då reste jag mig upp och gick tillbaka mot utgången och då följde han med bakom mig till dom andra hästarna.
Finafina Marulk!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0