tisdag ÖOR

Tog som vanligt med Ace till ÖOR för ridlektion, så himla skönt med ny grupp verkar jättebra hitills och skönt med bara 5 stycken, hinner få mkt hjälp :)
Det var hoppning, eller ja mer cavaletti. Hade en bomserie på varje volt, på ena en med ett galoppsprång emellan tre bommar(på böjt spår då) och på andra volten utan språng emellan, de yttersta bommarna var upphöjda.
Detta var precis en sån övning som jag och Ace behöver träna på. I högervarvet gickd et riktigt bra och hon böjde sig efter volten även över bommarna, men i vänstervarvet rätar hon gärna ut sig och bara springer på beror nog också lite på att vänster varv även är mitt sämre varv.
På volten med längre avstånd mellan volterna så gjorde jag halt  efter andra bommen några gånger så hon skulle stanna upp och tänka lite, gick bättre efter det. Sedan så hoppade vi första bommen och andra bommen gjorde en volt in mot mitten hoppade andra bommen och sista bommen, så att hon inte ska räta ut sig lika lätt. Gick riktigt bra och hon var jätteduktig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0