långtur

Ännu en härlig dag! Dock trodde jag inte det imorse när jag släppte ut dom, snöade och mulet men när jag for dit mitt på dan så var det klarblå himmel och sol:)
Red med Yvonne och Tornetta idag, vi tog en långtur i det fina vinterlandskapet mot svedje och ridskolan. Gick dock itne att rida genom skogen men när vi kommit upp på svedje vägen så travade vi en bra bit på den och sedan svängde vi ner på banvallen som går runt järnvägsbron.
Där tog vi en riktig racegalopp! Var så himla härligt och Marulk bara rullade på, underlaget var perfekt med den nya snön som landat ovanpå. Tur att det är ganska lång sträcka så han hann bli lite trött innan vi skulle sakta av ;) Vi fick stå och vänta en stund på Yvonne och Tornetta som kom lite efter ;P
Vi travade på den enkelriktade ridvägen och blev lite galopp även där uppför en liten backe. Sedan skrittade vi förbi ridskolan och bort till banvallen igen,runt bron och tog en sista galopp på samma ställe som från början fast åt andra hållet då, gick lika snabbt denna gången ;)
Innan vi började galoppera där så vill han svänga ner till Kock och gå den vägen så han stannade och ville inte gå nånannanstan än dit men när han såg att Tornetta gick rakt fram så gjorde han världens bocksprång i luften haha, han blev nog lite sur på Tornetta som inte gjorde som han ville ;) och sedan travade vi vidare och seda galoppen då.
Trav på svedjevägen blev det även tillbaka och sedan efter vi gått genom området och kommit till gångvägen så tog vi en liten galopp där, han lyssnade super och höll en jättelugn och fin galopp! Han saktade av fint när vi mötte några människor. Ibland när vi kommer susandes där så skulle det nog inte vara så kul för dom vi mötte ;D
Vi var ute i över 2 timmar, härligt!

mobilbild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0