Dressyrpass med Acean

Jepp idag blev jag så sugen på att ta en tur med Ace. Blev barbackapass i paddocken. Om hon får välja så går hon gärna med sänkt rygg, trycker ihop nacken och lägger bakbenen bakom sig och tripptravar, så det jobbade vi med idag(som alla andra gånger). Började med att bara låta henne trava på så att hon kommer igång, gjorde några skänkelvikningar och sådär.
Fattade sedan galopp från skritt, men hon var lite seg i reaktionen så klämde åt lite med benet och jäklar vad irriterad hon blev, haha! Hon gjorde världens bocksprång på rad men som tur var så var jag inte nära att falla av. Travade bara sedan vidare och fattade galopp igen. Honvar riktigt fin i galoppen idag faktiskt, samlade ihop sig och gled inte ut med bogen.
Gjorde sedan mkt travarbete och vissa stunder var hon superfin och jobbade verkligen på med bakbenen och ryggen och hade en lång och låg form. Galoppade sedan lite i vänstervarvet också.
När vi tränat ett bra tag och Acean var ganska svettig så avslutade vi med att gå ner på lägdan i snön och ta en jättemysig galopp uppför, kontrollerat och fint. Skrittade sedan av längs Källströmsvägen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0