mystur

Hade blivit mörkt när jag kom till stallet så vi red en sväng i bebyggelsen runt Postvägen. Han var piggelini så vi tränade på att gå i en lugn skritt, gick bra ibland och ibland lyssnade han inte så jättemkt ;P Aktiverade honom lite och gjorde några öppnor här och där, gick faktiskt riktigt bra speciellt åt vänster.
Travade uppför Källströmsvägen och satsade även där på ett lugnt tempo, gick ganska bra. Red sedan in i paddocken och travade på en stor volt, han var väldigt pigg och ville trava fort. Så höll honom bara på volten och försökte ställa igenom honom utan att ta förhållning i tygeln utan lät honom själv komma underfund med att det gick bättre i ett lugnare tempo. Efter några varv så samlade han ihop någorlunda fint och formade sig efter volten så då bytte vi varv och gjorde samma där.
Gjorde sedan galopp i båda varven, ngt kruxigare i höger, men efter något försök så gick det toppen även om vi hade ett ganska högt tempo så lät jag honom galoppera på. Han har inte rikigt styrkan än till att samla ihop sig i galoppen som ni kanske förstår eftersom han tycker det är nog jobbigt i traven:) Men riktigt nöjd över honom idag med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0