sista måndagslektionen

Japp i måndags var det sista gången jag red i måndagsgruppen, känns bra! var massa nya som började i måndags också, så nästa vecka blir det tisdag kl 20 i kombigruppen:)
Vi hade cavaletti med bommar på både långsidorna och skulle göra volter på kortsidorna, gick riktigt bra i traven i vnaliga fall brukar det blir lite hckigt med avstånden mellan bommarna eftersom hon har så kort steg men det flöt på :)
Efter vi gjort det så höjde hon upp de två sista bommarna på ena långsidan som vi sedan galoperade över, Acean blev taggtaggad men hon hoppade riktigt fint även om hon inte riktigt fick med sig bakbenen ibland. Svårt det där att reglera, eftersom hon blir så pigg så måste jag hålla in henne men måste ändå se till att hjälpa henen vart hon ska hoppa av så hon får lite tryck i hoppen så hon får med sig bakbenen men då blir hon istället snabbis efter hindret, men det ä bara en träningssak I guess. Hon var iaf superfin på avtravningen på volterna!
Det var härlgit underlag på gångvägen också, massa nysnö så det gick att trava nästan överallt om man ville:) Fast på hemvägen då Anki gick med oss så tyckte inte hon det var så bra att det inte var plogat ;D

sådär gul är inte den grimman längre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0