BUS-Johan

Igår så lånade Lina Bus-Johan och vi red upp till Hamptjärn. Det var till vår fövåning ingen där och badade så vi gick ner i vattnet en stund. Marulk tvekade lite först men sedan gick han ut. Ett tag hade vi vatten enda lite ovanför magen^^ Törstig var han också. Bus-Johan tyckte det var roligt att bada han med och gick ut så han hade vatten enda upp till halva rumpan, och han doppade nästan hela ansiktet i vattnet när han drack, haha!
Sedan tog vi en galopp uppför backen och där uppe där man vänder är det sand så då tyckte Johan att det var ett perfekt ställe att rulla sig på så det gjorde han ;) Lina hoppade av och sedan ville inte Johan bli fångad igen, men han gick inte långt utan sprang bara mest runtrunt där uppe och pep itegrann ibland ;) haha till slut fick vi tag på honom och han levde verklgien upp till sitt namn!
Vi tog en vända galopp till och då gick det bättre. Marulk gjorde föresten några riktiga krumbukter med benen åt alla håll ;) Vi gick sedan ner i vattnet igen en stund och badade bort sanden från Johan innan vi red tillbaka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0