härlig tur trots storm

Idag följde Lina med och lånade Bus-Johan. Det blåste ju typ storm idag men vi gav oss ut ändå! När vi red över lägdan innan skogen så var han lite busig och gick ut på lägdan och backade och hade sig och ville inte följa med, haha! När vi kommit in i skogen gick det mkt bättre, där blåste det knappt något heller.
Vi red bort till Gene Fornby och runt lite där. Vi travade på den långa sandstigen och sedan tog vi galopp på galoppstigen. Johan var först första vändan, han galopperade lugnt och fint medan Marulk gjorde några bocksprång bakom och travade resten av biten, han tyckte Johan var lite seg xD Vi red lite småstigar tillbaka igen och galopperade en gång till, denna gång var jag först och vi satte iväg. Nu va rinte Johan sen med att hänga på, han gjorde några bockserier inklusive pruttar och galoppade sedan på i full fart^^
Vi red sedan ner till grusgropen och klättrade flera vändor. Vi hade kamera med oss hela turen så vi filmade en hel del. Vi turades om med att stå där uppe o filma när den andra klättrade, första gången gick det bra men sedan kom Johan på att han kunde ta backen som var bredvid och gå uppför på tvären, ochs edan höll han sig fast vid den taktiken ;) Och varje gång Johan blev busig nere i backen så ville Marulk hänga på och han kastade om och galopperade i samma riktning dit Johan kom upp. Haha och där sitter jag på halvlånga tyglar med kameran i en hand XD
Sista gången så skrittade vi uppför en gång tillsammans, då gick det bättre^^ Sedan började vi rida hemåt igen men efter vi kommit fram till "korsningen" där man antingen kan gå mot Nyänget/Fornbyn eller över berget så tog vi den skogsvägen fram och tillbaka. Vi galopperade med Bus-Johan i täten, dom gasade på ganska bra men dom var jätteduktiga och lyssnade bra!
Sedan red vi tillbaka samma väg ut på lägdan. Vi skuttade även över den upphöjda bommen några gånger var som jag lagt fram igår.

Film kommer sedan :) nu bara några dåliga bilder.






här vet ja inte om han försökte lägga sig eller vad han höll på med XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0