Klubbdressyr 20/3

Igår var det då klubbdressyr på ÖOR, red en LB:0. Red dit vid strax efter nio skulle jag tro och ställde in henne i en box med lite hö. Satt sedan och tittade/väntade på läktaren ett tag. Anki kom ett tag innan jag skulle in på framridningen.
Hon var fin och lyssnade bra på framridningen. När vi kom in på banan blev hon lite spänd, framförallt vid domarna, mend et gick så mkt bättre än förra månaden! Hon lyssnade bra och var allmänt duktig, även om hon kom lite bakom hand ibland. Är supernöjd över henne! Synd att det inte var samma domare som förra gången så man hade kunnat jämföra lite bättre, för tycker det gick bättre denna gång än vad som resultatet visade, mentydligen dömmer hon ganska lågt. Det blev 56,56 % och det blev en 6 placering(4 av privathästar) så jag är riktigt nöjd. Förra gången blev det 55,86 % dock var ju det en LB:1.
På hemvägen red vi via banvallen, där vi tog en galopp, blandat gas och lite mer samlat. Några tvärnitar blev det också när hon såg ngt läskigt, tex grusfläck på snö ;D Sedan red vi svedjevägen där vi travade ganska mkt. Drev henne fram till handen och hon var superfin och bar upp sig själv jättebra! Sådan steglängning skulle vi haft på tävlingen ;P

Film kommer sedan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0