lite skutt över bommar

Igår hjälpte pappa till att köra ner bommar och stöd till planen vid ishallen. Sedan red jag och Anki ner dit och byggde lite övningar. 3 travbommar på rad några cm över marken. En bom som stod för sig själv kanske 30 cm ovanför marken. 3 slalomkoner och ett litet hinder på kanske 40 cm?
Började med att gå med honom runt och titta på allting, det är lite småläskiga de där pinnarna även om han gärna inte vill visa att han rädd ;)
Efter att ha undersökt de tre bommarna ett tag så gick han duktigt över flera gånger, även om han glömde bort att han hade bakben de första gångerna ;) När vi undersökt allt så hoppade jag upp och så gick vi fram till bommarna igen. Efter att ha gått bredvid några gånger så gick han sedan om än lite tveksamt över och sedan gjorde han det flera gånger. Efter ett tag så kom vi fram i trav och travade över dom, han tog några konstiga skutt över dom men vi kom iallafall över, haha^^
Sedan travade vi över den lite högre bommen, han gick bredvid någon gång först men sedan tog han några riktigt fina skutt över flera gånger, så duktig Marulk! Konerna var inga problem att gå emellan.
Sista gången vi travade över den upphöjda så snubblade han och rev och då stannade han och pekade med mulen på benet som om han sa: Kolla, det var här den slog mig! Sedan kraffsade han och stampade han med benet och pekade sedan med mulen igen, haha så söt är han. Det var en riktigt dum bom tyckte han!
Hoppade av och gick över den när den låg på marken några gånger och ddet va ringa problem, sedna plockade vi bort och gick hem igen.
Duktig Marre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0