-Ridvägar och inkörning

Igår for jag även till Gideå för att rida ut med Carina som skulle visa mig en slinga, några av tjejerna från måndagsgruppen var också med! Vi red en slinga med blandat grusvägar,tät skog och lägdvägar/traktorvägar. Det var mysigt att rida över lägdorna, i skogen var det dock lite blött på vissa ställen så man fick verklgien akta sig för alla småträd hit och dit eftersom hästarna inte gärna gick på den blöta stigen.
Jag red först med Tuscha(uttalas Toschka) då hon är ledarstoet och för att jag lättare skulle lära mig vägen istället för att bara följa efter.

Efter ridturen så förberedde vi för inkörning med Tjagatai och Bobnii. Vi tömkörde dom med selarna på och "band fast" bommar vid sidan av dom så dom fick pröva dra dom och medan en körde så gick en annan bredvid och höll i ett rep med en kedja på mitten som vi släpade i backen så dom ska bli vana med ljudet.
Jag tömkörde Tjagatai en stund, det gick jättebra och han var duktig även om han har sin egna lilla vilja;)
Vi lasttränade dom även litegrann vilket inte var några problem.

Sedan på kvällen så blev jag bjuden på Ladies Night av en kompis som vunnit två biljetter, riktigt bra var det! Även om det mest bara var massa galna tanter där! Eller ursäkta, medelålders kanske man säger! Och jag hade ingen aning om att Tomas Järvheden var så riktigt bra på sjunga!

Bobnii, Sanna och Tore

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0