-Polocross, och prova på

Igår i Gideå så red jag först Lusitano i ridhuset för första gången. Inga konstigheter och han skötte sig bra! Dom är så roliga för alla hästar som varit i ridhuset(vilket är typ alla nu) bara traskar in som ingenting, det är ganska coolt med tanke på att dom gått på lösdrift hela sitt liv och några har tom. varit vildhästar i Ryssland.

På kvällen så red jag Poker i ungdomsgruppen så dom skulle bli jämna lag när vi skulle spela Polocross. Vi har allstå en boll och innebandyklubbor och ska sedan skjuta i mål. Poker som kan vara lite skvätten ibland(för att vara Basjkir) var superduktig och jag kunde nästan hela tiden styra honom bra med en hand och klubban i andra. Det är riktigt kul att spela och man blir supertaggad, haha! Det blev iaf oavgjort som tur var!



Idag så körde tisdagsgruppen även dom polocross och efter det så var det Prova på-gratisridning. Dom blev 6 st som kom varav en kille/man faktiskt och alla verkade nöjda och glada efteråt och några som verkade uppriktigt intresserade av att fortsätta, så det var ju kul! Dom blev introducerade i lite Nh först och fick göra lite ledövningar mm. och sedan rida runt litegrann i skritt då de flesta inte hade ridit ngt förut.
Så vet du nån som skulle vara intresserad av att börja så kan du tipsa om detta, för vi kommer troligen ha fler sånna här tillfällen! Det behöver itne var nybörjare utan det kan vara ombörjare, kan ha ridit förut och länge men man kanske vill veta vad vi håller på med, lära sig nya saker mer om kommunikation osv. Och om man sedan efter det är intresserad av att fortsätta finns det grupper på olika nivåer:)

Jag har även gjort broschyrer hela kvällen igår och lite idag, prövar lägga upp en här,klicka på den för att se större


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0