-Vinterdagar att minnas

Igår var en riktig härlig fm i stallet. Anki började lite senare och jag börjar ju 13 så vi tog en tur ner till planen i svedje. Skön temperatur, snö på träden och sol. Underlaget var också bra, lagom mkt snö som var lagom packad.

Marulk jobbade på jättebra även om han var lite budig emellanåt! Vi jobbade mkt i vänster varv och varvade med ngt varv i höger varv, haha;) Han behöver bli starkare i vänster sida, och han är lite kortare i höger sida därav att han lättare går i det varvet. Tydligen något som de allra flesta travhästar har,även om de inte ens startat. Så det ska vi försöka få liksidigt:)

Hade hackamoret och han var superfin i traven och hade ett fint flyt. Jobbade honom i ganska låg och lång form. Gjorde även lite galoppfattningar från skritt och det är sjukt hur duktig han har blivit på galoppen ändå!
Han tar alltid rätt och nu fattade han nästan från skritt dock oftast med ett bocksprång innan. Sedan kunde han hålla galoppen flera varv. Han har blivit så duktig min lille bebis, tänk att han blir 9 i år!

Vi red upp mot svedjegrusvägen och genom skogen hem. Det var perfekt underlag på stigarna, hårdpackad snö så det gick att trava överallt om man ville:)

Wilma var också med i stallet men satt och väntade i bilen medans så när vi var klara så gick vi en promenad med häsarna i grimman och med Wilma på släptåg runt postvägen innan vi släppte ut dom igen:)

en mobilbild från promenaden


Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Hej!Jag har länkat din blogg i min hemsidas blogg. Hoppas det är OK, om inte så säg till:)

2012-01-12 @ 18:43:45
URL: http://www.manadisvildhast.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0