-Gbg

Det har varit helt underbart i Göteborg, riktiga vår och sommarkänslor. På fredagen när jag kom dit så for vi till Majas skola eftersom hon inte slutat än, fast tydligen så hade dom ingen lektion utan bara betygsnack så ja..men jag fick ju se lokalerna och alla fina kläder som dom gjort och gör inför modevisningen:)

På lördagen gick vi på Second Hand-runda. Jag hittade bla. en jättesöt läderryggsäck och en fin jeansskjorta. Köpte även en virkad duk och ett par jeans på Gina som jag klippte klippte av till shorts och sydde sedan på detaljer av duken på dom. Med hjälp av Maja såklart, supersnyggt bev det!

På söndagen gick vi på liseberg, superkul som vanligt, åkte och åt så mkt vi hann med och orkade;)

På måndagen köpte Maja en ny mobil eftersom den sprack när hon tappade den ur en karusell,hehe. Och köpte lite anant smått och gott. På kvällen tittade vi på paraden som Chalmers höll i, det var 52 lastbilar så det tog ett tag och var mkt folk.

Tisdagen var sista dagen så vi gjorde massa fika och mackor och hade picknick i en av parkerna i strålande sol och 20 grader, hur häärligt som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0