-På topp som alltid!

Idag stod det orientering på schemat borta i Duved. När vi kom fram så hade vi lite mer kartteori och fick även rita en egen över området där vi satt för att öva.
 
Vi hade 3 banor att välja mellan, 1:an lättast, följde i princip elljusspåret. Jag valde 2:an att börja med, träffade på Åsa någonstans vid kontroll två så blev att vi följdes resten. När vi skulle hitta kontroll fem så kom vi heeelt fel, vi genade genom skogen istället för att gå tillbaka till spåret så vi hamnade på något annat elljusspår utan märka det och gick en väldig bra bit innan vi märkte att vi var totally lost så fick gå tillbaka till kontroll fyra och utgå därifrån och märkte då att spåret hade svängt tillbaka. Inte konstigt vi tyckte det var lite tomt på folk!
 
Vi kom ju på att det var en bra idé att faktiskt använda kompassen sedan och inte bara ha den i fickan;)Nästa runda tyckte Urban att vi skulle försöka att bara köra off-road.
 
Vi verkligen ägde den rundan, vi gick ingenting på spåret och kom pang bom rakt på alla 8 kontroller med bara kompassriktning, och karta såklart, så jävla bra, haha!
 
 Vi fick även titeln dagens omväg, haha!
 

tobbe och åsa

Urban ä fotoredo

Lite av klassen, förutom alla som var ute i skogen, här hade ju dock de flesta gjort klart två rundor när vi gjort våran första ;) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Bra jobbat! Funkar kompassen?

2012-09-11 @ 08:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0