-går hon på nått?

Lämnade Övik 6 imorse och kom fram till Åre 10.50, tandläkartid 11, tajmat;) Rotfyllning blev det..hade blivit en blödning i tanden och nerverna dött..jag måste slagit i golvet orfentligt alltså. Så det blev ingen tillfixning av det som är borta av tänderna utan det blir nästa gång, så dom ser i princip ut likadant nu bara att tandjäveln är rosa nu också. Blir blekning av den nästa gång också.
Tandläkaren och sköterskan kändes lite flummiga idag..tappade ner grejjer på golvet, instrumentbordet sönder så hon ba, nu ligger den här på din mage det går bra va,haha? hittade inte åt saker och instrumenten ramlade ner en gång från bordet(som låg på min mage) hah kändes tryggt. Hon fick ut en död nerv också när hon höll på gräva runt där i tanden och typ:hih fick ut en död nerv*håller upp den framför mig* sådär ska den inte se ut,den är död. Jag typ: heh aa..fast tänkte mer mmm yummie..!
 
 
Har varit hos min älskade Marulk idag också såklart, som jag saknat honom! Han la nosen sådär mysigt på min axel och blåste mig i ansiktet när ja hämtade honom på lösdriften,myse! 
Red ut med Klara och Isa till galoppbacken, var lite djupare snö där så bra träning för dom. Marulk galopperade så himla fint och samlat bakom Isas små ponnyben, duktig! Fin i traven var han också. Åh så kul att träffa honom igen,längtar redan till imorgon:)
 
Är föresten folk överallt här nu, vad hände? just ja, högsäsong var det ja..
 
kan aldrig titta mig blind på denna bild på honom, vackrast i världen är han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0