-Slutspurten

Deltog i löptävlingen Slutspurten i Östersund igår. Vi var fyra stycken som deltog från Outdoor, en förstaklassare fick vi med oss också!:)
 
Vi åkte ganska tidigt för att hinna handla lite innan starten som gick 13.00
 
Jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig eftersom jag aldrig sprungit varken ett lopp eller en mil, förutom i torsdags på en raksträcka typ.
Banan var 11 km och riktigt rolig och varierad med elljusspår, mindre grusväg och små knixiga skogsstigar med lera, sumpmark och rötter. Jag kände mig pigg och glad hela vägen och sprang om många som sprungit om mig tidigare i loppet. Hamnade i typ mitten av loppet i en klunga med 5 män, sprang om dom på en bredare stig och fick en bra lucka. Självklart sprang jag fel på en stor äng där det var dåligt snitslat, sprang hela ängen bort när jag hörde ngn som ropade fel håll! Det var en av männen som jag sprungit om, så då hamnade ju de före mig igen..
 
La på ett kol och sprang om 4 av de 5 igen, den sista kom jag inte ikapp för även dom hade börjat springa på eftersom det inte var så långt ifrån mål så han gick i mål alldeles framför mig. Irriterande att springa fel men jag hade roligt ändå!
 
Det bästa var att jag kände mig så pigg i benen hela vägen och aldrig kände att, nu dör jag! Jag sprang på och helt plötsligt står det 8 km, och jag reagerar oj, nu är det bara 3km kvar ju!
 
Vet inte exakt vad jag fick för tid, resultatet har inte kommit upp än, men tror typ ca. 1h5min. Tror jag kom 12:a av damerna iaf, det är jag nöjd med!
 
Det var många som sprungit fel, eller de flesta rätt ut sagt, så det var ju typ lika för alla;)
 
Vi fyra grymma! Matti jobbar för Icebug så vi fick fina buffar!
Blir ju alltid en mindre lyckad bild;)
taggade innan loppet!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0