-Sammanfattning av dagen

Är nu hemkommen från en mycket trevlig helg i Sthlm. Sett tre shower och handlat lite grejjer på hästmässan. Ett brunt schabrak med gul kant och ett mörkturkost som det står Marulk på i silver, han var supersnygg i det! Köpte även ett ländtäcke med reflexer på och nya vinterhandskar.
Kommer lite bilder från showerna sedan.

Idag så har jag varit i Gideå. Red först Ivanna på banan och hon var verkligen duktig! Hon tjurade nästan ingenting förutom lite på slutet då hon blev lite trött men vi kunde galoppera utan problem och hon gjorde fina fattningar!

Vi hoppas även att vi hittat en lösning åt Thjibing. En kvinna har pratat med honom och han har panikångest. Och som vi räknat ut så är han väldigt självsäker och modig men så komme den panikångesten och det får han därför han har problem med Binjurarna, dom sitter ungefär under sadeln fast långt in. Så vi ska inte rida honom förän det blivit bra men fortsätta jobba från marken. Vi ska värma ovanpå ryggen ovanför njurarna och han ska även ha ngn speciell ört för att det ska bli bra. Så nu hoppas vi på det!

Tog sedan med Marulk till ÖOR. Vi jobbade med skänkelvikningar och lite galopp på volterna och längs långsidan. Han var verkligen duktig, speciellt med tanke på att han inte har blivit riden ordentligt på ett tag när jag varit utomlands så han tyckte det var lite jobbigt men kämpade på med sitt allra bästa! Galoppen gick riktigt bra även om han gjorde några busryck här och där;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0