-Glaad

Måste bara säga att jag är så himla glad just nu! Kommit in på utbildningen i Åre, hittat lägenhet och får ta med mig bästaste Marulk dit. Blev så himla glad när jag fick veta det, tack Henrik och Ida! Stallplats är också fixat i ett som verkar vara ett jättemysigt och trevligt stall.
 
Åh, är riktigt taggad! Samtidigt som jag kommer sakna allt här hemma också såklart, stallet och allt. Wilma följer också med så jag ska nog klara mig:)
 
Lånad bild på stallet av Ina Troll
stall och ridbana

-Fin kille!

Red Marulk barbacka i halsringen på ridbanan för några dagar sedan. Han lyssnade väldigt bra och vi fick det att funka riktigt bra i traven men lite svårare i vänster varv där även jag har väldigt mkt svårare att visa vägen och vrida mig i kroppen.
 
 
Idag har jag varit i Sundsvall och på Hööks. Köpte ett nytt träns till Marulken, ett som jag tyckt varit snyggt och velat ha väldigt länge. Nu var det på rean så då passade jag på! Fanns dock bara xfull kvar så chansade på att det skulle passa ändå och det gjorde det! Får bara göra några till hål på nosgrimman.
 
 
 

-85cm!

Är det någon som läser här fortfarande? haha.
 
Igår var Marulk så himla duktig, blir så stolt över honom! Vi hoppade hela 85cm! Sån härlig känsla från att aldrig gått över en läskig bom till detta.
Hoppade samma kombination som vi hade på löshoppningen för att underlätta för honom och för självförtroendet. Upphöjdbom-räcke-ett galoppsprång-oxer.
 
Önskar jag hade haft nån som kunde filma men kommer väl fler gånger:)
 
Jag jobbar i Gideå nu på veckorna och helgerna på diverse läger och kurser, så fullt upp kan man säga!
 
 

-Löshoppning

Här kommer bilder från när jag Jessica och Emma löshoppade hästarna. Innan red vi en sväng upp till hamptjärn och badade med dom. Marulk simmade, tror dock han inte riktigt visste hur man gjorde för han mer studsade fram som en sjöhäst efter några simtag;)
 
Hästarna hoppade så fint och verkade tycka det var riktigt kul! Bara Tornetta som inte riktigt såg nöjet i det tror jag;)
 
Bilden visar dock inte riktigt Johan rättvisa då avståndet blev lite knepigt för hans små ben de sista gångerna, men hoppar gör han allt! Tycker han ser ut lite som mulle;) Han var föresten lite rolig när vi stod med dom i stallet efteråt, då bestämde han sig för att gå ut utan oss. Emma sa nått liknande"oj nu går han ut" och vi typ: "ja oj" Man blir inte så chockad längre av hans upptåg(han stod alltså i boxen fast dörren var itne riktigt stängd) Det är ingen idé att gå efter honom heller utan han gick ut på en lägda och betade och följde sedan med oss ner till hagen i alla gångarter,hah.
 
 

-Film repgrimmehoppning

Detta har bla. jag och Marulk gjort idag. Red med Jessica och Björn i nya paddocken. Red barbacka i repgrimman, han var jättefin och lyssnade toppen på sväng och halt för kroppsspråket. Han tyckte det var lite jobbigt i traven och galoppen idag i underlaget men han kämpade på jättebra. Sedan skuttade vi som sagt över hindret några gånger.
 
 

-Bilder från läger i Gideå

Detta är Carinas bilder som fotades när vi gjorde liten hoppbana i hagen och red bland lupinerna, sista bilden klättrar vi i backe.
Det är Lusitano jag rider i hoppningen då han inte gick då. På uteritt är det Tuscha.

-hästbyte

Red med Jessica och Björn idag upp till tjärn och badade, sedan bytte vi hästar så hon skulle få prova Marulk lite om hon ev. kan rida honom någon gång när jag är i Gideå i veckan igen.
Det gick bara bra, red en stig som leder bort till svedje och runt tillbaka. Travade här och där. Riktigt härligt sommarväder idag, varmt och soligt!
 
Nu ska jag lägga upp lite bilder från Gideå tänkte jag!

RSS 2.0