-En sommar går snabbt

Jaa, vad har hänt sen sist egentligen..Jag och Sofia har testat Öviks Downhillbackar, mer teknisk åkning än i Åre men kul ändå!
 
Jag och Jessica+Atlas har gått Höga Kustenleden i 6 dagar, 13,5 mil. Började vid Högakustenbron och slutade på torget. Det var väldigt jobbigt men roligt, ibland ville vi bara lägga oss ner och aldrig kliva upp igen typ(hade inte gått heller om man inte tagit av sig ryggsäcken innan man steg upp) Vägde den när ja om hem, 17 kg och då hade vi ju ätit upp den mesta av maten.
Atlas hade också en egen liten väska, han såg så stolt ut när han gick runt med den, den gick dock sönder tredje dagen..
 
Marulk är fortfarande inte bra, och jag blir så himla ledsen över det..har inte kunnat rida på hela sommaren, förutom några skrittrundor. Nu har jag haft honom på hel vila i en vecka med bara massage, så ska se om det blir bättre av det. Ska ringa naprapaten direkt när ja kommer till Åre.
 
Jag åker till Åre antingen på ons eller fredag, är sugen på att se Hästivalen på fredag..Mamma skjutsar upp Marulk på fredag em. iaf.
 
 
 
min fina hjortronsylt, och hund såklart!
 
 

-wihooo

I lördags kom det ett helt gäng fina vänner hit till ön. Vi spelade brännboll, bastade, badade mm. Ritkigt trevligt och superkul hade vi! Rekord på fyrhjulingen med vagn också, 14st! 
På söndagkväll åkte några av oss till 7/7, vi såg ingenting för att vi satt och de framför stod och ljudet var halvkasst men mysig picknick i solen var det!
 
Syster och hennes man är här i veckan också, vi har pulat på här i stugan. Städat hela stranden vid bastun och tagit bort allt bråte och eldat, jättefint blev det:)
 
Ikväll har jag och Ingela åkt till Gideå och hälsat på Carina och hästarna. Fyra söta små föl har det kommit i år, man vill bara pussa på dom! Åker nog dit nästa vecka eller ngt och pussar på dom igen.
 
Vet ni?! Idag skrittade jag Marulk igen upp till Hamptjärn och när jag släppte honom på banan efteråt så tyckte jag inte att han haltade någonting i traven:D:D:D pepparpeppar, nu hoppas jag de tär bra även imorgon!
Vill komma igång och rida igen, han har blivit så tjock också, får knappt igen sadelgjorden till första hålet utan att släppa ner på andra sidan;) har aldrig hänt förut!
 
kolla vilket fint eldskjul vi byggde;)
haha Jessicas kille kom flygande med denna till ön från Lövsjö i lördags!
 

-Sommarbilder

visst var himlen häftig?
haha "vad håller du på med egentligen?"

-Blir inte klok

Volleybollen blev lyckad i förrgår, slutade regna precis när vi kom dit och det sken upp och blev sol:) Fina vänner och god mat!
 
Igår så var jag kvar i stugan till eftermiddagen, klippte gräset och lite sånt. Åkte till Marulk men han är fortfarande stel/halt:( alirgaiöhgbvdarg!!!
 
Igårkväll åkte vi till Villa igen, denna gång för att spela minigolf. Mjukglass blev det efteråt, nomnom.
Sedan såg vi film hemma hos Anna.
 
Idag red jag faktiskt Marulk en sväng, upp till Hamptjärn och tillbaka. Ja kände inte av något i skritten från ryggen, prövade trava några steg men då markerade han, men samtidigt så verkar han inte ha ont för han travar mer än gärna. Jaja..kanske är en sträckning som håller i sig bara? de har ju trots allt lite större muskler än oss..
Vi plaskade lite i vattnet innan vi vände. Släppte honom på banan när vi kom tillbaka, då såg han dock bättre ut i traven än vad han gjort de senaste dagarna..hm
 
saknar Åre och Tildis lite faktiskt
 
 

-Lever livet

Igår åkte jag och några av tjejerna och de tre hundarna till Hamptjärn för ett kvällsdopp och fika. Hur mysigt som helst, och det var faktiskt riktigt varmt i vattnet så tom. jag simmade runt och badade ett bra tag!
Efteråt åkte vi hem till mig och spelade spel och åt några till kakor. Livet i Övik är allt bra fint det med!
 
Idag kom massören och masserade och behandlade Marulk med laser, så nu hoppas jag att han blir bättre annars vet jag inte vad det kan vara?:( kanske får ringa vet eller något då, dom brukar ju dock inte komma fram till så mkt dom heller...
 
Ikväll ska vi spela volleyboll i Villaparken ett helt ett gäng och ha lite picknick, blir nog awesome bara regnet kan hålla sig borta!:)
 
 
 

RSS 2.0