-några bilder

 
 

-varmt o gött

. Hade ledigt en stund för ngn dag sedan så jag klättrade upp på ett berg. Jättefin utsikt och tom. där uppe var det får!
Har guidat några fler ritter på stranden, ibland vill jag nästan dra iväg själv i full galopp men det går ju inte riktigt med turisterna. Blir mkt galopp ändå men i lugnare former!
 
Både igår och idag har jag haft svensktalande turister, nice att få tala lite svenska! Fick också en film skickat till mig av en pappa till en tjej som red med mig på stranden, riktigt kul att ha!
 
Imorgon har vi en ledig dag, skööönt!
 
beginner ride
schweizare som visste vad Åre var haha! pga. world cup såklart
beach ride imorse
 
 
 
 
 
 
 
2014-04-22 @ 21:36:00 Permalink Kreta Kommentarer (1) Trackbacks ()


-Kreta

Jag har det fint här på Kreta. Dock saknar jag Åre väldigt mkt också, men det kanske går över snart hoppas jag. Idag har jag guidat själv på stranden. Igår och förrgår red jag som tailguide. Stallet är fint och det är trevliga människor kanske lite ostrukturerat ibland men, kanske bara vi svenskar som vill ha sån struktur på allt hela tiden;)
 
morgonritten blev inställd idag pga. hällregn så jag tog en springtur förbi stallet på små grusvägar och i byn. Alla kollade på mig som om jag var galen, haha! På en av grusvägarna nära stallet var det en fårflock som blockerade vägen så jag inte kom förbi, längst fram gick en liten grekisk gubbe som till slut såg mig. Trodde han skulle bli arg på mig får jag skrämde fåren åt fel håll men han började babbla om nått på grekiska och vinnkade åt mig att ställa mig under hans paraply, haha! Jag sa nej jag är ute och springer ju! då skakade han bara på huvudet och sa ngt mer efter mig när ja sprang vidare!
Folket här är riktigt trevligt, hade föreställt mig att de skulle vara lika dryga som i turkiet men de var ju tur det.
 
Jag sitter på cafét på torget nu där det är gratis Wifi. Nice häng här, sitter med min rumskompis Jill och två greker(tror jag) som hon lärt känna eftersom det blir ganska mkt tid på cafét då det är ett av få internetställen.
 
Ni får lite bilder sedan måste ja gå hem o sova, blir tidig morgon imorgon med!
morningride
titta snön:D
kvällsbild vid hagen
 
2014-04-17 @ 20:34:00 Permalink Kreta Kommentarer (2) Trackbacks ()


-snöskotest

Nu har vi fått en riktig redigeringsdator från Naturfilmarna, en fet Mac dessutom med hårddisk och allt! Grymt redigeringsprogram som fungerar väldigt smooth. Så nu är det bara att filma och redigera på i sommar! Jag och Tilda har en liten idé på gång som kan bli grym!
 
Vad annars då..igår hängde vi i Östersund. Shoppade lite tom., ett par chaps så att jag slipper ta med mig ridstövlar till Kreta och en remontnosgrimma till Marulk. Fyndade även ett par vårskor.
 
När vi kom hem drog vi upp till Ullådalen för att testa ett par nya snöskor. De första i Sverige som det går att glida på i nerförslut! Tog ett tag innan vi kom på tekniken men de fungerade riktigt bra, och gled som hejsan. Om man lutade sig lite för mkt framåt så tog det tvärstopp dock;)
 
Idag har jag och Tilda varit på Creative Summit och lyssnat på bra föreläsare och connectat lite inför vårt "wildkids projekt" inför sommaren!
 
 
vad tycker ni om stilen?hah
Agnes levererade;)
2014-04-10 @ 22:30:45 Permalink Allmänt/blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


-grönt kort

Helgen har varit bra, Har jobbat lite med vårt projekt inför sommaren, haft möte och lite smått o gott. Igår var jag på grönt kort kurs på Wången, skönt att äntligen gjort bort det där. Bara ridintyg som jag måste fixa på något sätt. Behövde ju bara vara med på provdagen så jag hade alla delprov att göra plus slutprov, men var inte direkt svårt. Visiteringen gick bra men häst vid hand hade jag inte superbra koll på, men som tur var så var jag inte först så jag kunde bara kolla hur de andra gjorde och sedan gjorde jag bara likadant, haha!
 
På em. prövade vi Timmerstugans afterski och den var riktigt grym! Kördesedan direkt hem till Tilda där vi hade finfin grillkväll med efterrätt och allt.
Nu ska jag ta mig i kragen och åka till stallet o slänga på Marulk ett täcke i blötsnön och sedan åka o äta Brunch hos tildis.
 
 
2014-04-07 @ 09:37:35 Permalink Allmänt/blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


-storshopparn

Ojoj..nu har jag gjort ngt som jag aldrig gjort i hela mitt liv tror jag..eller kanske där under min Johnny Depp period. Köpt en film alltså! På iTunes dessutom. Valhalla heter den och är en skidfilm med lite In to the wild-känsla. Det får jag av trailern i alla fall och det lilla jag sett i början. Sjukt snyggt filmad också, ni får väl en liten recension när jag sett den;)
 
Jag har föresten varit grymt duktig idag också! Jag och Tilda har gått runt i byn och delat ut cv:n. Jag tycker sådant är sjukt jobbigt, inte fysiskt alltså, men det var ju inte så farligt;)
 
Nu har jag just kommit hem från Malin där vi var ett gäng som grillade, blev finfint! Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta min fullspäckat stressade sista vecka innan Grekland. Känner mig faktiskt inte jättetaggad just nu..men blir säkert bra.
 
Titta på Valhalla- trailern föresten! grym
 
 
2014-04-04 @ 22:10:00 Permalink Allmänt/blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


-Jarle ryter ifrån!

Haha, som jag och Emilia skrattade när vi tittade på filmerna från förrförra hoppträningen!
2014-04-03 @ 23:01:18 Permalink Marulk Kommentarer (0) Trackbacks ()


-serious

Idag bestämde jag och Tilda oss för att ta tag i våra liv en skvätt, vi har en lång todo-list med just det namnet. Vi åkte till skolan och fick gjort litegrann med cv:n och sådant. Dock så fastnade vi i att prata med Ubbe i typ sådär 2 timmar. Det var den förmiddagen och sedan bestämde vi oss för att åka till Ristafallet och komplettera vårt filmmaterial, roligare än att sitta i skolan! Det hade hänt litegrann sedan sist vi var där, lossnat en del is. Vi ska försöka följa fallet genom alla årstider tänkte vi.
 
 
En bild från när Malin var med o red igår, de var så duktiga så:)
 
 
 
 
2014-04-03 @ 22:23:41 Permalink Allmänt/blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


-Edsåsdalen t/r bilder och film

 
 
 
 
2014-04-02 @ 19:23:14 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


-hej va det går

Nu har Ior åkt tillbaka till Tilda igen, känns lite tomt nästan hah. Han har varit med på ännu en ridtur, jag hittade ett nytt skoterspår på kartan när jag satt hemma en dag, som går till Fröå gruva. Jag red och rekade det en bit och det var toppen underlag! Idag ska Malin följa med mig till stallet så ska vi pröva ta oss hela vägen till Fröå för en fika i solen:)
 
Igår tog vi oss till Vita Renen igen på andra sidan Renfjället, denna gång på längdskidor! Emilia hängde också på. Det blev en mycket fin dag och vi hann precis fram innan restaurangen stängde så vi fick oss varsin våffla trots allt.
Höjdpunkten på dagen tycker jag var hemvägen över isen i kvällsolen, perfekt underlag för hejvilt skejtande.
 
Hem och byta om och sedan promenad bort till Maja för grillning på altanen, mycket trevligt!
 
Nu sneakar jag på Malins bilder här, tog visst inte en enda bild igår!
 
2014-04-02 @ 10:14:00 Permalink Allmänt/blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


-Tack Borga

En film jag och Tilda klippte ihop som tack till hotellet I Borgafjäll för att vi fick bo och spa:a där! Visa gärna i HD!
2014-04-01 @ 09:05:00 Permalink Outdoor & Adventure Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0