-uppåfjälle

Höll nästan på att åka till Tanzania och Kilimanjaro ett tag där, men de lyckades få pengarna tillbaka på den biljetten som blev över! men nu är jag supersafe med både vaccin mot hepatit A och gula febern iaf;)
 
Igår var jag Marulk ute på en riktig långritt i 2,5-3h. Vi red upp till Åre Björnen och sedan därifrån en led upp till kalfjället. Gick inte så långt däruppe eftersom vi hade halva vägen kvar hem sedan. Men måste säga att det är riktigt mäktigt att sitta på sin ståtliga häst med panoramavy över fjällen precis innan solen går ner. Nej nu får jag se till att ta mig ut på en riktig fjälltur med övernattning med Marulk och något frivilligt sällskap:)
Vi var väldigt nöjda när vi kom tillbaka.
 
Idag så sprang/gick jag de 7,5 kilometrarna till stallet. Benen kändes som spagetti och som att jag aldrig sprungit förut så blev en hel del gå. Väl i stallet skällde jag på mig själv att jag inte tagit med ngt att äta, jag var ju mätt när ja sprang hemifrån??...hittade en torr knäckemacka och lite kaffe. Då var jag redo för att longera Marulk lite, tänkte att han kanske var lite stel sedan gårdagen men han var såååå fiin. Över en bom i alla gångarter på volt. 
 
på hemvägen var både ben och huvud konstigt nog mkt piggare och det hela gick nästan en halvtimme snabbare då jag kunde springa överallt, skönt!
 
husen där nere är Björnen, och då är vi ungefär halvvägs till stallet.

-water skis

Vattenskidåkning en sommarkväll i augusti
 
oopsi!
Lina testar åkning på en skida
så gick det då:)
start på en skida...
 

-Åre Mountain Festival

I helgen var det Åre mountian festival och Kids Adventure var såklart där. Många barn och föräldrar kom och besökte oss under helgen och vi fick mycket positiv respons. Tornbyggestävlingen blev mycket populär!
 
Vi hjälpte även till att cykelguida lite downhill på fredagskvällen då det var gratisåkning för de med festivalpass. på lördagskvällen var det volleybollturnering och grillhäng på stranden.
 
Bilder från helgen:
klätterhäng och slackline i kvällssolen
en bild som Louise som vi guidade tog på oss. Hon är med i Ola Skinnarmos Haglöfs Adventure Academy och gör ett äventyr om dagen i ett år, hon skrev lite om oss i sin blogg http://365vardagsaventyr.wordpress.com/

RSS 2.0