-Film från Ullådalen

Visst hade jag inte visat denna? En natt vid forsaskalet i höstas med Elin och Maja


-inspelning

Just nu filmar vi för fullt till en film som vi tror kommer bli ganska bra faktiskt! Vi ska belysa problemet med skövling av skog, främst regnskog på ett lite annorlunda vis. Vi ska vara med på en filmfestival på Orsa Grönklitt i januari så nu gäller det att vi rappar på;)
 
Igår och idag har jag och Marulk rekat lite spots till filmningen. Igår så råkade vi dock gå omkull på en hal brant stig påväg uppåt. Var halt under snön och han tappade fästet bak och gick ner på knä, han försökte rädda upp det där men tippade på sidan och gled ner en bit innan han reste sig. Jag föll av nånstans mellan knästående och tippningen. Som tur var ingen större skada än ett broddtramp på ena bakhoven..
 
Idag var vi fit for fight igen och jag red barbacka en stund på en lägda, lite busig. Kände att ja var tvungen att galoppera av honom lite innan Klara ska rida honom i filmen imorgon;)
 
 
två bilder från två av förra veckans ridturer.
Bianco var så duktig o hängde på

-Ottsjön

Dagens bilder från 3 mil på Ottsjön, tog med mig riktiga kameran idag så bättre kvalité!
 Mycket fint ljus i gryningen! Motvind som tusan dock.
2deci!
Vi stötte på Matti och Frida som hade filmsession.
fika nr. 2
zid i Ace Age kom o hälsa på
fler isnördar
 

-guess what

Sa jag att skridskosäsongen var över? så fel man kan ha. Har hunnit med både en kvällstur på Åresjön och i onsdags åkte jag skridskor till jobbet. Blev dock lite jobbigt på hemvägen då det var motvind i ca. 10m/s och snöyra så såg knappt ngt:p
 
Igår testade jag, Urban och Moa Ottsjön. Första gången jag var där märkligt nog. Väldigt mäktigt där med Ottfjället som reser sig alldeles bredvid sjön. Det va en del dubbelis efter plusgraderna och lite slush här och var så blev några vurpor och tvärnitar men en fin långtur med pannlampa på tillbakavägen. 
tror det är Anarisfjällen i bakgrunden här om jag inte är helt ute och cyklar, vilket jag mkt väl kan vara.
 
 
Idag har jag jobbat, tagit en löprunda och ridit min käre häst. Han fick besök av naprapaten i måndags så har börjat smyga igång honom igen. Bara en rutinkoll egentligen emn han hade en låsning i bakdelen och det lossnade bra. Återbesök om några veckor. Känns som det var längesen ja skrev om Marulk? Vi lever iallafall livet på nya stället, med fina omgivningar och vänner!
Bjuder på lite blandade bilder av både Klara, Emma och mig
demonhästar på fikarast

RSS 2.0