-Åre Extreme Challenge

Idag åkte vi runt i byn och tittade på ÅEC. Paddling från Tännforsen in till byn, löpning över skutan till Huså och cykling tillbaka till torget. På eftermiddagen tog jag, Maja och en arbetskompis till henne en löprunda upp på totthummeln, ner till Björnen och sedan tillbaka till byn, vi mötte flera cyklister på myrar och vägar som kämpade tappert och vi peppade med glada hejarop. En del såg mest ut som att de ville slå till oss men de flesta blev glada!
 
I väntan på deltagare
krävs lyft förbi de största forsarna
så kan det gå!
badankan var med!
nästan lika många i vattnet som ovanför
när man ändå är i kan man ju passa på att facebooka
en bråkdel av alla deltagare
vinnaren i elitklassen
 

-midsommarhelg med släkt i stövlar

skydda fikat för tusan!

knölisar och sädesärla visade upp sig från sin finaste sida

-tillbaka i Åre

Just nu fylls byn av bilar där var och varannan har kajaker på taket, det är Åre extreme challenge i helgen så det är full fart på de flesta. Själv har jag och Tilda stått i stationshuset på förmiddagen tillsammans med andra guideföretag i byn för att prata ihop sig med samarbeten mellan hotell och företagare. givande!
 
igårkväll var vi och klättrade en sväng på kvällen, när vi väl tittade på klockan va den 23.30 och vi tänkte att det kanske var dags att bege sig hemåt, man blir så dygnsvild när de tär ljust hela tiden!
Har haft lite kajakabstinens det senaste men nu har jag en spegelblank sjö utanför fönstret så ikväll ger vi oss ut en sväng. Det blir träning inför det blå kortet!
 
Har inte så mkt bilder att bjuda på, bara på o tilda och mig men det är väl inte så dåligt det heller..;)
 

-försommar i Åre

oj..vad tiden flyger förbi. Längesen jag tittade in här. Nu är uppsatsdimman över och vi har levt livet med diverse kajakturer, klätterturer och forsränningsturer. Lite löpning, orientering och massa grillkvällar har vi också klämt in.
Ja.. det har varit helt magnifika veckor helt enkelt, därför jag varken hunnit blogga eller ens startat datorn, mest bara varit hemma och vänt.
 
Delar med mig av lite bilder från diverse aktiviteter, och just det! Jag och Maja har fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet inne i byn from. augusti, tjoho!
 
Kajaktur till andra sidan sjön med Malin och Maja, övernattning under bar himmel, vaknade av att det regnade på oss och flydde in i skogen:)
vi började med ett dopp i sjön!
En bild från klättring på Välaberget, jag och Tilda sov över och klättrade vidare morgonen efter.
 
Jag och Tilda drog sedan ut på en kajaktur med en övernattning, det blåste som tusan så var väldigt vågigt men väldigt roligt att paddla. Ibland kändes det som att vi stod still i vindar och vita gäss. Regnade gjorde det också emellanåt men inte hängde vi läpp för det:)
 
 
Imorgon beger jag mig hemåt Övik över midsommar en sväng för att träffa släkt och vänner!
 

-sista turen och examen

Här kommer bilder från sista turen med klassen, två nätter vid tännforsen med paddling och mys. Och vår examensdag där Malin fotade friskt:)
urban visar paddeltekniker med flädersnaps och yxa!
vi hittade en kajak..
morgonpaddling på en spegelblank sjö..
vi examinerade även grönt kort i paddling den helgen!
Urban testade fiskelyckan och fick upp en liten öring
behöver jag ens säga att det var en helt underbart bra tur?!
 
glad Malin sprätter champagnen
 
 
tårtkalas med Idas sommarvisa, hur går annars en avslutning från högskolan till?!
sedan kom regnet..som vanligt
men det slutade igen så vi kunde sova under bar himmel trots allt! slutet gott allting gott!
 
 

RSS 2.0