-får nypa mig i armen

Tänk att jag bor på detta fantastiska ställe med så underbara människor!
 
vi försöker göra vårt uppsatspluggande lite roligare, här med frukost på skolan
grillkväll vid stranden
 

-Tillbaka i Åre igen

Tjeenna! Har varit i Övik några dagar nu, tänkte plugga men blev inte så mkt av det. Men hälsade på familj och vänner iaf. Skaffat en ny bil också, passaten ville inte vara med längre så nu glider jag runt i en Volvo, fräsigt!
 
Red Marulk på banan idag, Ina hade ställt fram lite hinder så jag passade på att hoppa jag med. Det gick väldigt bra! Han var pigg och glad och jag tror nästan att han tycker det är lite roligt att hoppa nu. Han tvekade inte på något hinder och vi kom rätt i nästan alla språng. Hade en härlig känsla genom hela passet.
 
En bild från förra veckan men nu är slasksnön tack o lov borta!
 
 

-hejdå Zoraida

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Mina 3 veckor i Georgioupoli på Zoraidas horseriding är över..för den här gången, hoppas på att kunna åka tillbaka nästa år och jobba. 
Saknar det redan, precis som jag trodde. I början saknade jag Åre men nu hade jag kunnat stanna en vecka till.
 
Den sista kvällen var iallafall riktigt trevlig! Tjejen som skulle ersätta mig kom på kvällen så hon, jag och Marko var bjudna ner till ett litet café där det var en liten middag för vänner till Georgio. Georgio är han som äger Zoraida tillsammans med Kristy. Han hade fångat tre 15kg fiskar så han ville bjuda på en middag. Hemmagjort vin och fetaost och en massa sallader. Kan säga att den grekiska salladen jag köpte på pressbyrån nu inte smakade speciellt gott i jämförelse...
 
Den sista ridturen på stranden var också fin, var en advanced rider så kunde galoppera på lite. Ja vad mer ska jag säga, kommer sakna människorna, värmen, byn, hästarna, hundarna och ja hela miljön!
 
Kommer göra ett inlägg med bilder snart!
Mary och Kitty spatserar
 

-sjöhäst

Igår hade vi en Swimming with the horses tur. Jag badade med Artemis, ett 5årigt sto. Hon följde med för första gången på den turen och var såå duktig, tvekade inte det minsta även om hon tyckte det var lite märkligt när sanden försvann under hovarna! Hon hoppade snarare fram än simmade, men det kommer bli bra det där!
 
Följde även med Kristy till bergen igår för att hämta upp den andra bilen. Mycket fint att köra på de slingriga smala vägarna bland höga berg och djupa dalar, det där lät ju klyschigt!
 
Idag hade jag en ledig dag så jag tog bussen in till Chania, en större stad med mycket shopping, en fin äldre stadsdel och en stor hamn. En bra dag trots att jag hade stora problem att hitta dit jag skulle, och frustrationen var stor emellanåt!
 
 

RSS 2.0