bomträning

Igår så var det iskallt och blåst, hatar när det är kalt, man har ingen energi eller insperation till något! men tog iaf in Marulk och pysslade med honom en bra stund och sedan gick vi till paddocken.
Hade lagt fram en bom mellan två hinderstöd innan som vi tänkte träna vid. Han undrade vad det var för konstiga saker som helt plötsligt stod i paddocken så han var lite skeptisk till att gå och titta först men hans nyfikenhet tog över till slut och han vill gärna vara väldigt modig^^
Efter en stund gick han fram till bommen och undersökte den med munnen och hittade några torra löv som frusit fast på den,mums...haha!
Från en ahållet var det inga problem att gå över den men däremot från andra hållet var det läskigare, så tog en stund innan jag lyckades övertala honom om att det faktiskt var exakt samma bom ;) Gjorde sedan lite driving game över bommen, gick riktigt bra på slutet och han gick över utan problem, även om det kunde vara lite småläskigt ibland, ska fortsätta träna fler gånger med bommen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0