sommarhage och uteritt

Sov i stugan inatt och for sedan till stallet vid halv tio, vi skulle sätta upp sommarhagen. Det gick bara bra och vi fick mycket mer träd i år och den lilla dungen som vi hade för två år sedan. Det är handelsträdgårdens mark men Leif(stallet där vi stod förut på andra sidan vägen) har ju lite egna åsikter om huruvuda han tycker vi ska ha hagen enda in där även om han ju egnetligen inte ha rngt att säga till om, och det är lite kul att han frågat om han får köpa den lilla marken av handelst. men fått nej.
Sedan tog vi lite träd borta hos Anki också och gjorde hagen genom bäckarna så dom har tillgång till den också. Halvvägs klara när vi stängslat bort till Anki så tog vi alla en fikapaus där. Hittade hennes transportskydd i boden där sen i somras som jag tänkte låna nästa helg, men glömde dom såklart ute på gräsmattan ;)

Efter vi stängslat klart så tog jag och Yvonne en ridtur bort till svedje genom skogen. Travade på svedjevägen lite och tog en galopp på banvallen, han var relativt lugn iaf :) Vi tänkte rida en bit på den enkelriktade travvägen men vi mött en travkusk där från fel håll som sa att det var en älg i vägen så vi skippade den lilla svängen och red tillbaka igen. Förbi Kock och upp över lägdorna hem igen. Försökte jobba honom i traven lite på svedjevägen, han bar pp sig fint emellanåt iaf.

Har föresten hittat en transport till nästa helg nu också, efter att ha ringt runt till typ hela halva övik ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0