-en massa grejs

Direkt efter vi kom hem från Oviksfjällen hoppade vi in i bussen igen och åkte till Fröåtjärn där vi skulle bevaka tjärnen under 24h för att se vad som händer under dygnet, med framförallt fågellivet. Som tur var så hade Mackan fixat en jaktstuga alldeles vid tjärnen så vi kunde vara inne när vi inte satt på pass. Vi sov dock i tält. Vi såg inte mycket fåglar, typ fiskmåsar och några andra. Kan ju varit för att det blåste nästan storm och regnade stundvis...gick vita gäss på tjärnen, det kanske räknas som en fågel?;)

När Tilda och jag kom hem därifrån så skyndade vi oss hem och lagade både lasagne och tårta på en timme, det tycker jag var duktigt gjort. Dessutom i vandringskläder som vi haft på oss både i fjällen och vid tjärnen, haha. Men vi hann iaf byta om innan Mackan och tre till kom över för mackish fyllde år. Blev en trevlig kväll med god mat!


I söndags paddlade vi en kajaktur på Åresjön några i klassen, lägger upp bilder från det sedan!

Idag har vi varit i Vallbo/vålådalen och gått en naturstig och guidat litegrann. Vi ska göra en guidemanual under sommaren så denna exkursion var som inspiration.


Marulk är föresten halt:( han blev det i förrgår mellan hagen och stallet..jättekonstigt. Jag hoppas på att han har sträckt sig för det har blivit bättre för var dag. Hade en teori om hovböld också men då borde det inte blivit bättre, right? och han ömmar inte på grus eller sten. förut när han haft hovböld har han ju inte velat gå på hoven alls liksom.

Nu står han i en egen liten gräshage för att inte röra sig jättemkt. Hoppas han blir bättre innan onsdag då vi åker hem till övik, annars får jag kolla upp det hemma.


Nej nu har jag skrivit för mkt, godnatt:)

 
 
 
halt häst:(
 
tog en springtur uppe på berget ikväll, sprang på ett väldigt stort avtryck i leran
 
sprang runt där upp och bara njöt av hur fint det är här, har lite separationångest nästan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0