här repas det!


Ja helgen har bestått av rep med bandet på Nola. fredag 16-21 och lördag 10-22.
 Gjort en ny låt som Maja och jag satt o skrev typ hela halva natten i fredags, den blev faktiskt awesome :D
Fast det gick jättedåligt när vi spelade på sliperiet men det var för att vi inte hunnit öva den så mkt, och alla fick typ black out :) No More Sorrow gick iaf en aningens bättre ;)

Idag har jag fotat Maja till billddagbokstävlingen, gjorde det som en kul grej, alltid roligt att fota efter ett tema :)
För er som inte vet så ska man göra en plansch med en påhittad artist.
Gjorde en liten provisorisk studio och hängde upp lite lakan på väggar, funkade bara bra det.
Höll på i princip hela dagen med detta och resultatet blev väl hyfsat. Men vi hann baka två stora chokladbollar också, vi blev tvärsugna på det, man bakade det ju typ alltid när man var liten.

Hann fara till Ticken en snabbis ikväll också, i regnet -.-
Gick bra ändå, red barbacka i paddocken en stund. Red med bara repgrimman för första gången, har bara gjort övningar från marken hitills och han var jätteduktig! tränade förhållningar tänkte att det kanske är bäst att träna det först ;) lyssnade jättebra gjorde han!tävlingen, får la se om man kommer med

Nu är det klippt!


Ja nu har jag som sagt klippt mig, det blev väl bra, ingen större skillnad förutom luggen som såg ut som en tjock hängande gardin förut. Det är ju iofs inte så konstigt eftersom jag inte klippt mig på ett år..
Korven klippte sig också och sedan när vi var typ klara så kom Stina och skulle färga håret så det blev ju som en liten klassträff de där ;P

Har varit i Sundsvall i helgen med klassen, eller ja rörligbildarna, fick följa med på ett hörn :)
Vi hade 24h på oss att filma och redigera, jag tror vi satt till kl. 04.00 och klippte -.-
Jag och Korven fick tränga ihop oss i en soffa och dela på min sovsäck så gott det gick, dock så vaknade jag klockan sju och var vrålhungrig! så hungrig att jag inte kunde äta och var inte sugen på någonting. Så jag gick runtrunt, gick och la mig igen, klev upp igen efter 3 minuter och gick runtrunt igen, sedan bestämde jag mig för att gå ut så jag gick bort till torget och tillbaka, inte en kotte ute eller jag tror jag såg en. När jag kom tillbaka igen var klockan nio och då kunde jag äta en banan och då somnade jag på en gång , än fast Sofia hade dragit åt sig hela sovsäcken, menmen.
Filmen blev ju ingen jättehit men det var roligt att kolla på alla andra bidrag och 3:orna kom tvåa och får gå vidare till Stockholm :D

Vi trodde vi såg ett ufo eller något liknande när vi var på väg från Max i Sundsvall. Jag såg en ljus fläck på himlen, den var faktiskt läskig den for typ hackigt på himlen och rörde sig i en konstig cirkel.
Vi blev typ överexalterade och hoppade runt och tjöt för att vi trodde vi sett nått övernaturligt. Sofia skrek till några som kom o gick: KOLLA PÅ HIMLEN! (de fortsätter bara gå) MEN KOLLA PÅ HIMLEN DÅ! dom tittar ändå inte upp. Efter att stått där helt förundrade i kanske 10 minuter ringde vi Lars(läraren) och säger att vi ser ett ufo och att han ska kolla ut. Då säger han att det är en strålkastare, vi blev jättebesvikna! när vi var på väg tillbaka så går vi förbi dom vi skrek åt , hah undra vad dom måste tänkt, typ: jävla turister eller nått xDja,syns ju som sagt inte så mktRSS 2.0