-One can only hope

Har glömt att säga att jag fyndat en ny sadel! En Jeremy Rudge i mörkbrunt läder med flairinlägg, nu håller vi alla tummar på att den passar!

-vet.

Idag var ju som sagt vetrinären här och vaccinerade, var inga problem. Ska snart dit och ge honom avmaskningen:)
Passade på att frisera manen hans medan jag väntade så nu blev den lite kortare. Den har blivit så himla blekt och ful längst ner i sommar, funderar om ja nästan ska ta lite till..
 
Longerade honom i paddocken sedan. Imorgon blir det vila för honom då dom kan få feber dagen efter vaccinationen.
 
Har fortfarande inte börjat packa haha, så hejdå sålänge!
 
 
 

-Dags o packa

Känns som det är så mkt som ska fixas nu inför flytten, allt och inget typ, men har inte börjat packa något så kanske dags?
 
Idag ska iaf Marulk få nya dojjor och på onsdag är det dags för vaccinering och avmaskning, skönt att få allt sådant gjort!
 
Red med Anki och Ace igårkväll. Märks verkligen att det är höst nu, var ritkigt kyligt. Marulk har börjat få tjockare päls och tappat sommarpälsen:( Red bort mot Gene Fornby och Bäckaskogen runt på massa småstigar. Galopp på sandstigen som gick mer uppåt än framåt för min del;)
 
 
 

-skyfall..typ

Jäklar vad regnet öser ner, sjukt! Tycker lite synd om min häst som står ute...

-Acean

Igår när jag gick nerför sluttningen ner mot hagen så var Marulk och Bus-Johan påväg bort mot de andra hästarna från grinden där de stod. Då visslade jag på Marulk som jag alltid brukar göra när jag kommer(för att jag tänkt att han ngn gång kanske känner igen att det är jag) och då vänder han sig om och tittar mot mig ett tag och börjar sedan gå tillbaka och mötte mig vid grinden. Ååh myshästen<3
 
Bara lät honom beta av goda gräset utanför hagen(kanske därför han kom men spelar ingen roll,hah;)) och tog sedan in honom i stallet o borstade av honom lite.
 
Red sedan Ace på lägdan, hon kom tillbaka från betet i näske i veckan. Var kul att rida henne igen:)
Fokuserade på att få henne mjuk och jobba med rygg och bakdel då hon gärna sänker ryggen och knorrar ihop sig. Lät henne trava och galoppera på i uppvärmningen och väntade sedan bara ut henne med stilla hand och stadig skänkel. Efter en liten stund så sökte hon sig till bettet och jobbade ärligt med rygg och bak. Ställde och sidförflyttade henne sedan för att få henne mjukare i sidorna och i slutet var hon riktigt fin:)
 
åh saknar att hoppa, måste göra det snart:) Foto: Sandra Damgren
 
 
 
 
 
 

-careface

Longerade Marulk idag. Gick finfint! Inte så mkt intressant att skriva om idag känner jag.
 
Var och hjälpte till i Nh-gruppen på ridskolan idag, hann vara med en gång innan jag far iaf:) Dom hade lite repetition på grundövningarna sen i våras.
 
Sedan började mamma och jag skruva ihop vår köksö från ikea ikväll...gick ju bra. När vi hunnit klart med hela stommen och väggar så märker vi att vi satt andra brädan vi skruvade på åt fel håll, yey. Så vi gav upp för idag.
 
Ännu en dag i mitt intressanta liv!
 
ni kn ju få en bild å skratta åt iaf:)

-Vill haa

åh vad jag vill ha denna, så snygg! Från Hööks 349 kr. Mamma nu vet du vad jag önskar mig....i julklapp? tidig julklapp? haha;)
 
 
 
 

-Vad hände? svaret!

Haha now I know why!

-Finally


-ditten o datten

Longerade honom på lina idag, hon tyckte inte det gjorde så jätteont! ne gud ville nästan slå mig själv där för att det var så dåligt;)
 
Nemen han var riktigt duktig. Lugn och fin i alla gångarter och jobbade på bra, inga kommentarer på det.
 
Ja sedan blev det inte så mkt mer att skriva. Har fått klart med hästtransport och allt till Åre nu, bara vaccination och ev. avmaskning kvar. Var på Fjäll Räven och köpte ett par utebyxor/vandringsbyxor idag också, schnygga!
 
Kommer inte på nått kul att skriva, så hejdå!
 
blev hoppsugen nu!

-Äntligen Bajs!

Idag gjorde Marulk samma sak, ville mysa och följde mig hela vägen genom hagen lös, underbart!
Hade Wilma med mig, det är så roligt för Björn och Tornetta går alltid bakom henne med mulen i marken och vill nosa men Wilma sprätter bara iväg och kollar på mig som "Kom och hjäälp miig!"
 
Red barbacka i hacket. Tog två härliga galopper på en skogsväg. Han galopperade så lugnt och fint, inget brall eller ngt trots att han inte gått på länge nu när ja vart på Gotland:)
 
Just det, ni kanske undrar över rubriken? hah. Är ju så att jag ska avmaska Marulk nu innan jag flyttar så har haft en liten plastpåse med mig enda sedan ja kom hem för att kunna ta lite bajs, men han har verkligen inte velat bajsa haha! Men idag äntligen så skyndade mig att hoppa av som om bajset skulle hinna försvinna om jag inte skyndade mig;) Kommer på mig själv med att stå där och välja de allra bästa bajsklumparna, haha sjukt!
 
Eftersom jag redan var på marken så gick vi i vattnet i tjärn tillsammans, mysigt i kvällssolen! När vi stannade lite längre bort för att äta gräs så la jag ner påsen på marken och självklart kliver han på den så ena klumpen blir helt mosig, just my luck liksom :(
 
Haha godnatt!
 
 
 

-Min fina vän

Marulk stod längst bort i hagen idag när jag skulle hämta honom. Gick fram till honom och han lyfte huvudet, slutade äta och ville mysa, det var ett tag sedan han gjorde så faktiskt så det värmde lite. Började efter en stund att gå mot grinden och då följde han mig lös hela hagen. Det är sånna stunder man lever för, när hästen självmant följer och vill vara med en, det gör en glad!
 
Är föresten på sadeljakt igen då jag inte tycker hans nuvarande ligger toppen. Hittade en som passade riktigt bra men bossorna var olika så skickade tillbaka den.
 
Ja och om några veckor flyttar vi till Åre, både roligt och lite ångestfyllt, men det blir nog toppen!
 
 
 

-Vad hände?

Nyss kommit hem från Gotland och går in på bloggen och ser 118 sidvisningar och 12 nya kommentarer på ett och samma inlägg? Som sagt..vad hände?!
 
förvirrad tjej,haha!

-Stubbåker

Några bilder från när jag och Emma/Tornetta red på stubbåkern för några veckor sedan:)
 

-Är ni me?

Hejsan hoppsan! Tänkte att ja kanske borde skriva ngt här. Har tappat helt inspirationen till att skriva här överhuvudtaget, tråkigt nog. Men har massor av bilder och även filmer som väntar på att komma upp. Så lägger nog upp några bildinlägg framöver och kanske skriver lite vad vi gjort till bilderna.
 
Men livet rullar på för mig och Marulk. Vi mest tar det lugnt och slapp/mysrider. Har tränat lite från marken, ridit och hoppat i halsringen. Sedan var jag Jessica och Emma ute på utflykt förra veckan också. Vi red upp till vitsjön och hade med oss fika. Hästarna var så duktiga och stod vid varsitt träd så lugnt. På hemvägen så kom värsta åsk och regnskuren så dyblöta var vi när vi kom hem!
 
Hästarna fick nytt bete igår också så nu är dom glada i maten. Var föresten till Åre i helgen också och tittade in stallet och lägenheten, kommer nog bli toppen! Men känner redan nu att jag kommer sakna stallet och allt här hemma redan;)
 
Ni får en gammal bild för jag är för lat för att koppla in hårddisken och ladda upp en ny;)
 
 

RSS 2.0