kortsträcka

Var till honom en snabbis idag. Red med Linnea och Lucky upp till Hamptjärn, galopperade upp för backen och sedan vände vi igen. Jag blev faktiskt ganska kall om händerna och fötterna även fast det egentligen inte var speciellt kallt idag. Ticken och jag han rida lite dressyr i paddocken innan Linnea var klar med Lucky och på den lilla stunden var han riktigt fin! Tänk vad han har utvecklats ändå, fast vi har ju ganska mycket kvar också :P
Gjorde iordning honom i stallgången eftersom boxen redan var mockad och han ska ju alltid kissa och bajsa när han kommer in ;) så jag passade på att träna lite knacka med spöt på benen. Han förstod på en gång på alla benen. Duktig skrutt^^
Har stalltjänst i helgen, tog in dom ikväll och ska släppa ut dom imorgonbitti(y) Wilma följde med ikväll när jag tog in dom, hon tycker allt att dom där stora klunsarna är lite läskiga ;)

Jag hoppas på bättre väder imorgon, kanske vill Maja följa med att fota då? ne hon ids nog inte men man kan ju hoppas :D annars tar jag kanske med mig kameran ändå.

Ticken är mobboffret i hagen, nu slipper han ju Tardee iaf ;) undrar
just om han hittat nån ny att mobba x)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej Tardee är typ den snällaste hagkompisen i hela stallet!:O Annat är det med Hilda som vägrar låta den andra hästen ens komma i närheten av matenx)

2009-11-08 @ 21:24:56
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0