glo mera

Idag följde mamma med till stallet. Hon fick låna Ticken och jag red Ace. Vi red på banvallen och runt ridskolan.
Vi mötte tre älgar, eller ja dom stod mest still på en lägda och tittade, en ko och två kalvar. Jag såg dom inte förens vi var typ 15 meter ifrån dom, snacka om bra kamouflage! framförallt eftersom dom stod på en lägda. Shit vad Ace hjärta dunkade alltså! kände hur hela hennes kropp dunkade^^ men hon skötte sig bra stod och tittade väldigt spänt men försökte inte springa eller ngt. Älgarna stod jättelänge och bara tittade, puckon! ni ska ju bli rädda och springa iväg! så vi fick ta en liten omväg på en annan stig lite ovanför. Ace var lite spänd en stund efteråt och låtsades bli rädd för typ allt och inget under turen, ungefär som vanligt då ;)
Dom hade satt ut vad jag tror är plogpinnar längs sidorna av banvallen och dom var lite småläskiga, så vi travade sicksack fram, hoppandes från sida till sida, Ticken som var bakom måste undrat vad vi höll på med ;P
Galopperade på tillbakavägen och då blev hon bara rädd för nån pinne här och där ;) eller rädd och rädd hon fjantar nog bara egentligen.
Hände inte så mycket intressant idag, imorgon ska vi troligen fortsätta träna bugan och yogan och sedan rida ut med några från stallet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0