onsdag ridskolan

Fick rida i mammas grupp istället för hennes jobbarkompis :)
Fick Ramera, enögat. Hon är väldigt stel, speciellt i ena varvet, vet inte om det beror på att hon inte ser något på ena sidan eller om hon helt enkelt bara är stel. Hon vill gärna gå med huvudet rakt upp men jag fick henne att gå lågt och fint korta stunder, tycker hon var jätteduktig.
Det var hoppning. Vi skulle först göra en stor volt in mot mitten i trav längs ena långsidan, sedan över en bom på kortsidan, travbommar/galoppbommar längs andra långsidan och sedan ytterligare en bom på nästa kortsida. Hon var superduktig och tvekade inte eller sprang bredvid nån gång som hon ibland gjorde förra gången jag red henne, tror också det kan ha lite med synen att göra.
Efter en stund med lite olika övningar så hoppade vi ett hinder med galoppbommar som blev färre och färre innan hindret. Var väl kanske 90 som högst eller nått. Hon var toppenduktig även där, hon har lite svårt för galoppen ibland, som ibland kan bli korsgalopp men vi fick till det riktigt bra och hon hoppade jättefint utan att tveka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0