bättre

Idag blev det då ett nytt försök att släppa ihop dom, och det gick mkt bättre!
Vi kortade av hörnet där dom sprungit ut också så att det inte blev ett lika skarpt hörn.
Idag började vi med att släppa ut först bara Korken, Povel och Ace och lät Ticken stå inne ett tag tills dom andra lugnat ner sig lite. Det gick hyfsat bra. Povel var ju på såklart och jagade iväg Korken så fort han kom lite för nära ensilaget. Så det blev ett antal racevändor genom hagen med Korken i täten och Povel och Ace efter.
Efter att vi tagit fika/värmepaus i sadelkammaren och det lugnat sig lite i hagen så gick vi och tog in Povel och Ace i stallet igen och ut med Tick. Vi hade laddat upp honom med boots och senskydd fram och benskydd bak x)
Korken och Ticken blev iaf kompisar :) Från början så gick Ticken efter honom och ville hälsa men Korken trodde att han skulle bli ivägjagad igen så han bara sprang iväg så fort Ticken närmade sig, men efter en liten stund så hälsade dom och ställde sig sedan och åt tillsammans vid balen^^
Sedan blev det en till fika och värmepaus, var fan iskallt ute och blåste som sjuttsingen! efter det så släppte vi ut gangsterna igen ;)
Blev lite spring men inte så fasligt som igår. Ticken stog mest och tittade på och hängde på emellanåt. Blev fort ganska lugnt men Korken får fortfarande inte äta vid balen när Ace och Povel är där, men det blir nog bättre med tiden och tills dess fördelar vi ut små silagehögar.

Tickens sår och ben var föresten mkt bättre, svullnaden runt såret på framhoven hade gått ner helt och han var inte märkbart varm på bakbenet och gick som vanligt, kanske han var lite svullen, men svårt att se :)





Kommentarer
Postat av: Mimmi

Tack så himlans mycket ! :) äntligen i mitten,

tack :)

2010-02-24 @ 21:18:47
URL: http://hearmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0