finfint

Idag snöade det och blåste en aning och var allmänt tråkigt väder..
Han hade inget täcke på sig så han var ganska snöig, borstade bort det på en gång när han kom in så han blev inte så blöt. Tog på honom fleecetäcket och repgrimman och gick bort till ridbanan.
Han var minst lika duktig idag som igår! Började med lite cirkling game, och han var jätteduktig och gick i samma tempo hela tiden runt mig.
Han var hur duktig som helst på yogan idag med, jag behövde bara sätta armen bakom/mellan bakbenet/bakbenen så började han lyfta lägga vikten på andra sidan och lyfta babenet fick hjälpa till litegrann men så fort han böjer halsen så håller han upp det själv automatiskt. Det går verkligen framåt :D
Ett litet genombrott på spanska skritten blev det idag också, han gick framåt med det diagonala bakbenet samtidigt som han förde fram/lyfte frambenet, duktig!
Tränade sedan ökning till trav när jag börjar springa framför honom baklänges på hängande rep, och han har blivit mkt kvickare nu även om det inte är perfekt :)
Blev inte någon lång träning idag men det hade inte behövts även om det hade varit bra väder eftersom han var så duktig^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0