stallrenovering

Igår tänkte jag fara till Ticken på förmiddagen, men det blev att jag och Anki for till Lennart i Överhörnäs och pratade lite i nån timme. Hah trodde ni ja ;) det som var tänkt att bli max en timme blev 7 timmar, haha!
Det började med att vi gick runt och kollade lite vad han gjort sen sist och vad som skulle göras och blabla. Sedan tänkte vi att vi kan ju börja skrapa lite skit när vi ändå är här. Ja det har ju varit kalvar där som sprutlakerat väggar och tak ;D När vi skrapat hela Tickens blivande box så sa Lennart att han hade lite färg, så vafan vi började måla lite också :) När vi målat ett tag så tyckte vi att, men det här går ju riktigt snabbt så vi fortsatte tills hela boxen var färdigmålad.
När vi ändå var igång så började vi skrapa i Ace's box också, haha! den var värre! typ tjockt lager koblajja längst ner längs golvet på väggarna ;) men vi skrapade och skrapade tills våra händer och armar blödde, svetten forsade ner för våra pannor och våra huvuden dunkade, haha ne inte riktigt kanske, men nästan ;)
Sedan tyckte vi att dom gamla träkrubborna var ju bara i vägen så då letade Anki fram storsläggan och spett och började bonka, slå och bända tills dom gick att bryta loss från väggen, haha! tur att Lennart hade fart hemifrån då! han hade nog sagt nått i stil med: men int ska lilljäntern gör de där själv int! OCH AKTA SÅ ATT INTE VÄGGJÄVLARNA RASAR FÖRFAEN! nej, det där sista skulle han garanterat inte säga men det kändes nästan lite så när Anki tog i med ren muskelkraft, häähää.
När vi fått bort den där skiten så började vi måla igen, den där timmen som vi skulle vara där var här överskriden för ganska längesen ;)
Vi hann lite mer än halva boxen så tog färgen slut, då blev vi såklart jätteledsna för att vi inte hade nå mer arbete så då sprang vi in i Lennarts källare och rotade fram två färghinkar, lugn frun var med ;) han som sa att han bara hade en hink färg, vi hittade en till vit, fast det var bergis nån färg som inte gick att använda och det var därför han sa att han bara hade en. Men tror ni vi hade tålamod att läsa på färgburken? nej såklart inte, så vi öppnade bara och fortsatte köra, den var lite lös, men äschdå, skiten syndes då iaf inte längre :)
Sedan fick vi ett sista ryck med våra allra sista krafter och målade om boxdörrarna i nån gråbrun färg som vi också hittade i källaren ;D
Nu är det riktigt fint och mysigt och luktar målarfärg istället för koskit :D

Tickens före

efter



gluggen in till Ace's box så dom kan se och nosa på varandra :)

Ace's före, mysigt va? ;D (där ser ni krubborna också)

Ace's halvklart och med gluggen in till Ticken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0