söndag

Igår for jag till stallet vid halvsju tiden. Ticken och Ace hade fått gå en stund på betet uppe hos Anki på eftermiddagen, så härligt för dom^^ så jag gick dit och dom verkade ganska mätta, hade säkert hetsätit eller nått xD Ticken hade gjort lerinpackning sen han stod i andra hagen så han såg ut som ett rufstroll och han tyckte det var riktigt superskönt att bli kliad framme på bogen, stod med huvudet rakt upp i luften och grymtade, haha! börjar komma lite myggor och flugor.
Vi gick sedan bort med dom till stallet och gjorde iordning där. Anki märkte vita ränder på Ace's hovar alldeles där hoven börjar, så hon ringde Jeanette som skulle komma och kolla. Vi red en liten stund på lägdan medans vi väntade.
Precis som vi trodde så var det troligen ny hov som vuxit ut snabbt av "hovdressing" och var lite mjukare och att hon stått lite blött.
Vi red sedan upp vid skolan där vi mötte en gubbe i skogen med skottkärra som varit och satt upp hagen på en av lägdorna. Han började babbla om allt möjligt. "jag har en 30åring men den här ser allt lite risigare ut"(Ticken) är det där också en gammal travare?"*nickar mot Ace* haha inte lite taskigt(inte fär att det är nått fel på dom men) xD och när vi fortsatte gå efter en lång stund och han gick bakom sa han: Det var en stor rumpa den där hästen hade! till Ace alltså. Cp :P
Aja när vi kommit vidare och var nästan framme vid Fornbyn så ringde Jennelie som skulle möta upp oss och sedan red vi lite runt runt på alla stigar, mysigt!
På hemvägen gick vi över berget så vi kom ner vid Hamptjärn och red sedan hemåt därifrån. Klockan hade blivit drygt 22 efter alla förhinder, haha, men tur att det är ljust så länge:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0