Bäckatur

Idag efter utsläppet så hängde Yvonne och Tornetta med på en tur. Vi red bort mot Bäckaskogen och Gene Fornby. Vi tog vägen upp i skogen mellan lägdorna, förbi Nyänget och till Fornbyn. Supermysig tur, med toppenväder och underlag. Man kunde trava i princip överallt om man så ville.
Travade på "huvudstigen" och sedan bort mot Sommarhemmet och tillbaka. Marre tyckte det var kul att få springa men höll sig lugn och fin :)
På vägen tillbaka från Sommarhemmet så galoppade vi emellanåt också. Sedan red vi ner stigen som går alldeles jäms med fornbyn och sedan tog vi en räjsgalopp uppför en av "vägarna" superhärligt tyckte nog allihop!
Sedan blev det lite blandat skritt och trav på hemvägen. Var borta en och en halv timme skulle ja tro. När vi skulle över bron innan lägdan så tyckte Marre det var läskigt. Tornetta fick gå först men oj så konstigt det lät när hon gick över! Så vi stod och tvekade en stund till och sedan.....så galopperade vi över, haha ja det går ju det med, även om jag föredrar lite lugnare tempo nästa gång, men över kom vi ju iallafall ;P

Dom har föresten blivit en riktig flock nu, det känns skönt. Allihopa står och äter tillsammans vid balen och Björn och Marulk leker med varandra, Marulk har till och med lekt av Björn grimman. Och imorse när ja skulle hämta Marre så stod Björn helt lugnt och stilla och sög/tuggade på Marulks grimma, haha det förklarar varför den är så nött på vissa ställen ;) skönt att dom inte "bråkar" med varann längre iaf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0