cavaletti

Måndag och ridkskolan med Acean. Från början var hon ngt seg men kom igång bättre efter lite galopp. Vi körde cavaletti på volt. Vi var på volterna och en upphöjd bom i två av "hörnen" mot kortsidan. Fick inte riktigt till flytet och hon ville gärna suga lite inåt, menmen så går det när man rider som en ko:)
När vi gjort det några gånger i både varven så gjorde vi det på fyrkantsspåret med en upphöjd bom i varje hörn en bit innanför spåret. I höger varv gick det riktigt bra men i vänstergaloppen så blev hon pigg och stark som en jag vet inte vad, upp med huvudet och springaspringa! så fick ta ner henne på en mindre volt ibland.
På slutet var hon så himla fin! Bästa på länge! Vi travade på volterna med bommarna på samma ställe som innan fast efter vi sprungit över en bom så gjorde vi en liten volt och över samma bom igen och sedan vidare till nästa och samma sak där. Hon var superfin! Trampade under sig bra och höll en stadig form även över bommarna, duktig flicka! Anki sällskapade oss hem:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0