onsdag

Har inte skrivit på några dagar men det är för att jag(hör och häpna) haft så mkt i skolan. Vi brukar ju typ ha typ max 0-1 grejjer på vecka men denna vecka var det någor varje dag.

Iallafall..I onsdagskväll red jag med Hanna och Ace genom området till Svedjeishallen och red där på fotbollsplanen en stund. Vägen dit gick riktigt bra även om det var några småsaker som var lite läskiga men han är riktigt modig.
H
an var superduktig när vi red på planen också. Skrittade först runt lite på volter och sådant och travade efter det ganska mkt. Han tycker det är väldigt svårt att trava på volt och bryter gärna av när jag ramar in honom så det blir jobbigt. Men efter en stund blev han riktigt fin i båda varven och böjde sig runt volterna utan att skjuta ut bogen och rumpan kortare stunder, riktigt duktig! Sedan är det ganska jobbigt att trava sakta också tycker han men det kommer väl när han fått upp mer styrka för det:)
När vi skulle gå hem igen och bort från planen är det som en liten snövall som man måste gå över till vägen, den var ganska läskig!(även om det hade gått hur bra som helst åt andra hållet;)) och när vi kommit över den så råkade han sprätta lite snö på en bil som stod parkerad bredvid så då tycte han såklart det var mycket märkligt med en låtande bil :P men till slut så gick han glatt förbi.
Vi travade uppför gångvägen i skogen innan man kommer upp till området igen, gick jättebra. Sedan red vi ner lägdan och travade uppför Källströmsvägen hem en bit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0