-Galopphästen!

Marulk var verkligen underbart duktig igår! Som rubriken avslöjar så har han blivit galopphäst. Ne inte riktigt men han tog höger galopp på en gång och flera gånger om! Han tog aldrig vänster i höger varv, sååå duktig!
Jag har kommit fram till att när han väl kommit in i höger galopp och fått den rätt så är han mkt starkare i den och kan hålla den längre än vänster, så det ska nog itne ta lång tid innan vi får till dt varje gång och även på rakt spår.
I övrigt så tränade vi lite skänkelvikningar óch öppnor, han var ltie okoncentrerad men det blev några fina:) Pricken i ögat har blivit lite mindre ochd et immiga runt om är inte kvar mkt av, så hoppas det försvinner helt.

Henke kom även och skodde på lunchen. Ikväll tar jag med Marulk på lektionen, ska bli kul:)
Just det, hade det nya bettet igår, det tredelade Apple eggbettet. Det funkade bra, bättre än med vanligt tredelat iaf, han blev inte lika fipplig i munnen och verkade gilla det bättre även om han kunde hänga sig fast lite ibland. Tror jag tar det ikväll..och det nya schabraket såklart, hoppas det passar, tror han kommer passa bra i rött:)


Kommentarer
Postat av: Anna

^Åh vilken fin bild:D!

2011-08-10 @ 08:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0