-Cavaletti och galoppjobb

Tog med Marulk på lektionen igår. Trodde vi skulle ha dressyr men dom hade tydligen haft det förra veckan då det regnade och för mjukt underlag inne så då var det hoppningen igår istället. Hur ska detta gå tänkte jag, haha^^ Vi har ju visserligen hoppat litegranna.
Men det blev inga höjder eller någon banhoppning iaf, men en ganska klurig övning för honom, men han gjorde det riktigt bra! Det var tre upphöjda bommar på liggande sockerbitar på båda av de två volterna. I traven så tog han jätteskutt över bommarna medan dom andra bara travade vanligt över haha söten!
Marulk har ju nog svårt att bara galoppera på volt utan bommar så det tog några försök innan vi fick till det bra. Högergaloppen var han superduktig i och fattade rätt nästan hela tiden:D Vi klarade oss något varv över bommarna innan han bröt av, duktig kille!
Sedan skulle vi rida på en åtta och byta galopp på mitten innan vi gick över till den andra volten. Stackars Marulk som tycker det är nog svårt att hålla galoppen i ett varv^^ Men han var superduktig, visst vi bytte ju inte direkt galopp över bommen och slog ju över till trav emellanåt men han tog båda galopperna och var nästan starkare i höger tom.! Fast en gång så bytte han från vänster till höger över bommen men bröt av direkt efter, duktig igen!

Är ritkigt nöjd över honom! På vägen dit så mötte vi föresten två älgar! En ko med en kalv. Vi var nästan framme vid ridskolan(red banvallen och sedan ridvägen fram till ridskolan) så stod dom där på vänstra sidan. Han märkte dom itne först men sedan när vi var ungefär jämsides då jävlar blev det fart, full galopp, så nå jävlar kan han galoppera allt ;D Det var precis innan sista kurvan och självklart kom det en och gick där med sin häst, han stannade när han såg dom iaf men hon titade lite märkligt på mig,hah! Skulle jag också gjort om nån dåre kom i full galopp i en kurva så fikc förklara som det var.
Hmevägen gick utmärkt men red vägen hem, ville inte stöta på dom igen och det hade börja skymma så.

Gud vad tråkig min blogg är nu för tiden, känner att jag itne har nån inspiration alls, varken till att skriva eller fixa bilder..

så nu får ni iaf ett smakprov på en bild från för två veckor sedan på ridskolan:


Kommentarer
Postat av: Sandra

Shit, du som har supersitsen eller? :o

2011-08-25 @ 17:05:04
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0